Home » D:News » Arta tatuajelor explicata stiintific

Arta tatuajelor explicata stiintific

Publicat: 14.05.2009
Incepand cu 1 iunie, Discovery Channel prezinta in premiera serialul LA Ink, care va fi difuzat in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 16.00. Serialul prezinta povesti de viata si dezvaluie secrete dintr-o zona neconventionala, de secole dominata de barbati: industria tatuajelor. Trei dintre cele mai respectate femei din bransa isi unesc eforturile pentru a lucra la cel mai nou si mai modern atelier de tatuaje din Los Angeles.

LA Ink.- ARTA TATUAJELOR distruge mitur tatoo-artistilor barbati cu ajutorul a trei dintre cele mai respectate femei din bransa si a unui legendar artist din domeniu, ei unindu-si eforturile pentru a lucra la cel mai nou si mai modern atelier de tatuaje din LA.

Lui Kat Von D, proprietara atelierului LA Ink i se alatura celebrele artiste experte in tatuaje Kim Saigh, Hannah Aitchison si mentorul lui Kat, Corey Miller. Administratorul atelierului si cea care se ocupa de bunul mers al lucrurilor este Pixie, buna prietena a lui Kat. Cum cei mai multi dintre artistii din atelier sunt femei, serialul vine sa  demonstreaza ca arta de calitate nu are prejudecati legate de sex.

Atelierul pe care Kat si l-a deschis recent la Hollywood respira o atmosfera rock-n-roll aparte, reflectand stilul personal al proprietarei. Plin de fotografii superbe in alb-negru si diverse suveniruri cu autograful unor legende rock sau sportivi profesionisti, salonul are un aer glam-rock care atrage in egala masura vedete, sportivi, rockeri si oameni obisnuiti. Pasind pe urmele sefei lor, Kat Von D, acesti artisti ai tatuajelor (impreuna cu administratoarea atelierului) se ghideaza dupa propriile reguli si duc o viata rebela, dinamica. Fetele isi stabilesc propriul program de lucru, isi aleg singuri clientii, dorm pana tarziu si petrec toata noaptea.



LA Ink.- ARTA TATUAJELOR
inseamna mai mult decat un atelier in care se fac tatuaje. inseamna o echipa de prieteni pasionati de ceea ce fac si care isi prezinta viata de zi cu zi, cultura si povestile din spatele tatuajelor.

Sursa: Discovery Channel

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase