Home » D:News » Tehnologia OZN ne-ar putea scoate din criza energetica

Tehnologia OZN ne-ar putea scoate din criza energetica

Tehnologia OZN ne-ar putea scoate din criza energetica
Publicat: 21.05.2009
Celor mai multi dintre noi, rezolvarea problemei energetice mondiale cu ajutorul OZN-urilor le va suna, in cel mai bun caz, neverosimila si o vor respinge ca fiind o idee nebuneasca.

Cu toate acestea, americanul Stephen Basset, lobbist in domeniul energiei, este de parere ca in scurt timp presedintele SUA, Barack Obama, va iesi la rampa cu o declaratie conform careia guvernul american ascunde “vehicule extraterestre” ce pot fi folosite pentru solutionarea problemelor de energie, contribuind in acelasi timp la stavilirea problemei schimbarilor climatice. Sursa de putere, sustine el citat de publicatia Greenwire, din spatele unei farfurii zburatoare cu greutatea unui tractor, ce cutreiera galaxiile cu 30.000 kilometri pe ora, este una astronomica. “Ce fel de sistem energetic  opereaza o asemenea aeronava? Nu stim cu exactitate, dar daca este atat de bun pe cat il banuim, utilizarea sa ar putea transforma totul”, sustine Bassett, care face pe aceasta cale un apel la presedintele SUA sa desecretizeze toate tehnologiile de natura extraterestra disponibile.

Steve Bassett pretinde ca guvernul american are farfurii zburatoare in posesie si sustine ca cei care cred ca adevarul despre tehnologia extraterestra este ascuns, asteapta cu nerabdare declasificarea informatiilor pe marginea acestui subiect. “Fenomenul OZN este real. Prezenta extraterestra este reala”, a mai adaugat lobbistul. Conform teoriei sale, cu ajutorul tehnologiei extraterestre, topirea calotelor glaciare ar devein o problema a trecutului, nu ar mai exista o gaura in stratul de ozon, iar pretul energiei ar tinde spre zero.

Sursa: Consumerenergyreport

 

CITESTE SI:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase