Home » D:News » A fost inventata ciocolata cu lapte de camila

A fost inventata ciocolata cu lapte de camila

A fost inventata ciocolata cu lapte de camila
Publicat: 23.07.2009
Dubai’s Al Nassma, primul brand din lume care produce ciocolata cu lapte de camila, planuieste sa se extinda prin dechiderea de noi reprezentante in tarile arabe, Europa, Japonia si Statele Unite, declara managerul general al companiei, Martin Van Almsick.

Compania din Dubai intentioneaza sa acapareze piata de profil a dulciurilor cu specific musulman din Arabia Saudita in decursul unei singure luni, bazandu-se pe ajutorul unui distribuitor din Jeddah. Planurile sale nu se opresc aici, pe lista de prioritati  numarandu-se departamentul de dulciuri din prestigioasele reprezentante Harrods si San Francisco Chocolate Covered.

Al Nassma a produs din luna decembrie a anului trecut, nu mai putin de 100 de tone de ciocolata premium cu lapte de camila. Compania detine in Dubai un lot de 3.000 de camile ingrijite in conditii ireprosabile, din al caror lapte se fabrica ciocolata de lux pentru clienti pretentiosi. Toate tipurile de ciocolata  sunt produse fara niciun fel de aditivi chimici, prezervanti sau arome artificiale, singurele ingrediente fiind cacao si cafea de calitate superioara, lapte de camila si miere. Laptele de camila contine de 5 ori mai  multa vitamina C decat laptele de vaca, mai putine grasimi si lactoza, alaturi de un procent crescut de insulina, ceea ce il recomanda diabeticilor si persoanelor al caror organism nu tolereaza lactoza.

Sursa : YahooNews

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase