Home » D:News » Logo-ul OZN al Google – celebrare sau predictie?

Logo-ul OZN al Google – celebrare sau predictie?

Logo-ul OZN al Google – celebrare sau predictie?
Publicat: 07.09.2009
Internetul a fost aruncat intr-o tachinare nebuneasca in acest sfarsit de saptamana, dupa ce Google si-a prelucrat binecunoscutul logo al motorului de cautare, astfel incat cea de-a doua litera “O” a cuvantului era reprezentata ca si cum ar fi fost rapita de un OZN, cu ajutorul unei raze tractoare.

Nu a mai ramas decat un pas de aici si pana la cele mai indraznete speculatii. Sa insemne acest lucru ca Google stie ceva ce noi nu stim, au interceptat cei de acolo vreun soi de activitate extraterestra rasfranta asupra motorului de cautare? Sau este logo-ul o forma de promovare a noului hit stiintifico-fantastic al lui Peter Jackson, District 9? Poate reprezenta un onor adus cu ocazia aniversarii misiunii cosmice Voyager 1?

Daca explicatia gestului este una dintre cele plauzibile, atunci de ce Google a alocat logo-ului un link de directionare spre termenul “fenomene inexplicabile”? Compania a oferit un indiciu referitor la toata chestiunea pe pagina sa de Twitter, unde a adaugat mesajul aparent lipsit de noima “1.12.12 25.15.21.18 15 1.18.5 2.5.12.15.14.7 20.15 21.19”. Daca este sa corelam aceste cifre si numere cu literele corespunzatoare din alfabet, obtinem, in limba engleza, o fraza echivalenta cu “ Toate O-urile voastre ne apartin”. Dar poate ca insiruirea este o cheie pentru o incuietoare mai complexa.

Google isi transforma regulat logo-ul, dar de aceasta data artificul a atras masiv atentia, mai ales pentru ca strategia colosului de a se “juca” astfel are de obicei la baza evenimente concrete. Unii au sugerat ca Google incearca sa ne avertizeze privitor la o aterizare apropiata a extraterestrilor, in timp ce altii privesc totul ca pe o forma de marketing. Care este adevarul?

Sursa: Dailygalaxy

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase