Home » D:News » Record într-o pădure bavareză: cea mai lungă potecă din lume croită peste vârfuri de copaci (GALERIE FOTO/VIDEO)

Record într-o pădure bavareză: cea mai lungă potecă din lume croită peste vârfuri de copaci (GALERIE FOTO/VIDEO)

Publicat: 04.12.2012
Parcul Naţional Pădurea Bavariei, primul parc naţional fondat în Germania, oferă vizitatorilor şansa de a observa pădurea într-un mod cu totul şi cu totul inedit.

Autorităţile bavareze au construit în acest parc naţional cea mai lungă potecă ridicată peste vârfurile copacilor, dându-le vizitatorilor posibilitatea să călătorească în mijlocul naturii într-un mod complet nou.

Vizitatorii pot urca în structura de lemn printr-un turn dotat cu un lift (astfel că şi vizitatorii în cărucior cu rotile pot explora pădurea), având apoi la dispoziţie poteca de peste copaci ce are o lungime totală de 1.300 de metri. Poteca de lemn se înalţă la 8 metri deasupra solului la punctul de start, urcând treptat, de-a lungul călătoriei, până la 25 de metri deasupra solului.

Cei ce vor călători până la capătul potecii vor descoperi acolo o structură extraordinară: un turn înalt de 44 de metri ce oferă o perspectivă extraordinară, de 360 de grade, asupra pădurii.

Iată clipul de prezentare al celei mai lungi poteci construite peste copaci din lume:

Câteva imagini din Parcul Naţional Pădurea Bavariei ce surprind această structură inedită:

 

Surse: DesignBoom, Baumwipfelpfad

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase