Home » D:News » Cel mai SCUMP restaurant din lume – FOTO

Cel mai SCUMP restaurant din lume – FOTO

Publicat: 29.08.2015
Cel mai scump restaurant din lume, 'Sublimotion', şi-a deschis porţile în 2014 în Ibiza (Spania). Doar circa zece privilegiaţi pot lua masa în acest spaţiu unic, în care se pune preţ mai degrabă pe calitate decât pe cantitate, relatează 7sur7.be.

‘Sublimotion’ înseamnă în trei cuvinte ‘Ibiza, pasiune, gastronomie’, spune creatorul său, chef Pablo Roncero. ‘Este un teatru al simţurilor’, adaugă el.

Meniurile pot atinge 2.000 de euro, fiind un regal pentru papilele gustative, şi nu doar atât.Restaurantul găzduieşte un adevărat show: decorul se schimbă la fiecare fel de mâncare, ceea ce permite o călătorie stând la masă.

‘Mi-ar fi fost imposibil să realizez acest proiect singur. A fost nevoie să asociez talentul unor specialişti cu diferite competenţe în design, dar şi în analiză emoţională şi senzorială’, încheie Roncero.

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase