Home » D:News » Iluzie optică sau cum 550 de oi se pot transforma într-o „turmă invizibilă”. FOTO + VIDEO

Iluzie optică sau cum 550 de oi se pot transforma într-o „turmă invizibilă”. FOTO + VIDEO

Publicat: 09.11.2015
O crescătoare de oi din Saskatchewan, Canada, Liezel Kennedy, are o turmă de aproximativ 550 de oi. Într-o dimineaţă, proprietara oilor a venit în câmp şi a constat că toată turma ei a dispărut- până când s-a uitat un pic mai atent. De fapt, sutele de lânoase au fost ascunse printre zăpadă şi iarba uscată din peisaj.
O fermieră canadiană întâmpină greutăţi atunci când vine vorba de numărare turmei în fiecare dimineaţă din cauza oilor cărora le place să „dispară”.
 
 
Sursa foto: Liezel Kennedy/Twitter
 
Aceasta fotografie pare că nu arată nimic decât un peisaj, dar dacă îţi încordezi privirea observi că există, de fapt, sute de oi în această imagine, mai precis  550 de oi inteligent deghizate între iarbă şi zăpadă.
 
 
„Am găsit greu oile mele în această dimineaţă. Sunt aproximativ 550 de oi în această fotografie”, a scris Liezel Kennedy pe contul său de Twitter, postând şi imaginea cu animalele ei camuflate.
 
Această problemă nu este una sezonieră, Kennedy se luptă cu turma ei „invizibilă” în toate anotimpurile. Fie primăvară, fie vara, oile  reuşesc să se amestece perfect cu fundalul.
 
 
Kennedy a mai postat pe Twitter o imagine cu păşunatului oilor în ierburile lungi, crescute într-atât încât  a acoperit  turma  cu tot cu capete.
 
 
Vara, o altă fotografie a dezvăluit modul în care peisajul uscat se potriveşte cu straturile de lână maro ale oilor. „Avem aceeaşi problemă şi în timpul verii şi în timpul primăverii”, a mai scris Liezel Kennedy pe contul său de Twitter alături de alte imagini. 
 
 
Sursa: Mail Online
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase