Home » D:News » Un ”OZN” a fost filmat pe cer. ”Este şocant dacă se va confirma că suntem păziţi de fiinţe extraterestre inteligente” – VIDEO

Un ”OZN” a fost filmat pe cer. ”Este şocant dacă se va confirma că suntem păziţi de fiinţe extraterestre inteligente” – VIDEO

Un ”OZN” a fost filmat pe cer. ”Este şocant dacă se va confirma că suntem păziţi de fiinţe extraterestre inteligente” – VIDEO
Publicat: 16.09.2016
Utilizatorii canalului YouTube nu sunt de acord cu teoria celor care au filmat OZN-ul.

Un cameraman susţine că a filmat un OZN pe cerul Peruului. Videoclipul, postat pe YouTube de mexicanii de la ,,Misterio Canal” (,,Canalul Misterios”), a fost criticat de internauţi, aceştia susţinând că obiectul misterios este doar un nor. 

,,Este şocant, dacă se va confirma că suntem păziţi de fiinţe extraterestre inteligente sau dacă pe planeta noastră se realizează experimente care demonstrează folosirea unei astfel de tehnologii. Un cameraman şi-a lăsat echipamentul să filmeze cerul, pentru a întregistra efectul de scurgere a timpului. Într-unul dintre cadre se poate observa o navă spaţială care apare printre nori. Videoclipul misterios a fost realizat în Freedom, Peru”, susţin cei de la Misterio Canal. 

Sursa:youtube.com/misterio canal

Mexicanii se autodescriu ca fiind un grup pasionat de mister şi de colecţionat videoclipuri. În descrierea lor, ei menţionează: ,,Trebuie să clarificăm faptul că nu tot ceea ce publicăm considerăm că este adevărat, ci doar dorim să prezentăm ceea ce noi credem că este interesant. Voi aveţi ultimul cuvânt, iar noi apreciem dezbaterile. Haideţi să ne deschidem minţile cu toţii”, spun membrii grupului ,,Canalului Misterios”. 

Majoritatea userilor de pe YouTube spun că OZN-ul prezentat de mexicani nu este adevărat, iar ceea ce s-a prezentat este fie un videoclip fals, fie doar un nor întunecat. 

,,Obiectul este oglindit complet, de sus până jos. Ciudat. Cred că oricine l-ar fi creat, nu a putut să îl prezinte până la sfârşit, aşa că l-a oglindit înainte de a-l insera în această prezentare falsă”, spune utilizatorul Segaheaddy15. 

Sursa: Mail Online

Vă mai recomandăm şi: Elvis Presley era „urmarit” de OZN-uri 

                                             Brazilia porneşte în urmărirea extratereştrilor

                                             Dosarele X: femeia care a descoperit primul OZN din secolul XX

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase