Home » D:News » Teoria STRANIE care ar putea rezolva misterul din spatele dispariţiilor din Triunghiul Bermudelor

Teoria STRANIE care ar putea rezolva misterul din spatele dispariţiilor din Triunghiul Bermudelor

Teoria STRANIE care ar putea rezolva misterul din spatele dispariţiilor din Triunghiul Bermudelor
Publicat: 12.10.2016
O nouă teorie stranie sugerează că piramida de cristal din adâncul Triunghiului Bermudelor a reapărut.

Potrivit teoriei, ,,cercetătorii” au descoperit misterioasa structură în 2012 cu ajutorul ,,tehnologiei necunoscute de ştiinţa modernă”. Conspiraţioniştii consideră că piramida a provocat dispariţia avioanelor şi a vaselor  din zona Triunghiului Bermudelor.

Rapoartele publicate online în 2012 au sugerat că o cercetătoare numită Dr. Meyer Verlag a descoperit o piramidă de cristal care avea ,,de trei ori mărimea piramidei din Giza’.

Conform site-ului Before It’s News, ,,Dr. Verlag crede că investigaţiile viitoare vor putea dezvălui mai multe informaţii despre misterioasele dispariţii din Triunghiul Bermudelor”. În raport, este susţinut faptul că Dr. Verlag şi-a prezentat descoperirile în cadrul unei conferinţe de presă din Bahamas, aceasta a dezvăluit coordonatele exacte ale zonei în care se află piramida. 

În ciuda afirmaţiilor sale nu există nicio dovadă că Dr. Verlag ar exista şi nicio dovadă a coordonatelor pe care aceasta afirmă că le-a anunţat. 

Nigel Watson, autorul UFO Investigations Manual, a declarat: ,,Există întotdeauna o parte mistică atunci când vorbim de piramide”.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase