Home » D:News » E-mailul CONTROVERSAT care a ajuns la Hillary Clinton înainte de alegeri: „În 10 ani, se va afla deasupra Mării Negre. În 20 de ani, întreaga omenire va dispărea”

E-mailul CONTROVERSAT care a ajuns la Hillary Clinton înainte de alegeri: „În 10 ani, se va afla deasupra Mării Negre. În 20 de ani, întreaga omenire va dispărea”

E-mailul CONTROVERSAT care a ajuns la Hillary Clinton înainte de alegeri: „În 10 ani, se va afla deasupra Mării Negre. În 20 de ani, întreaga omenire va dispărea”
Publicat: 14.11.2016
Echipa care se ocupa de campania electorală a fostei candidate la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton, a fost avertizată de către un bărbat de 20 de ani că populaţia se află în pericolul unei extincţii în masă, bărbat care pretindea că face parte dintr-o organizaţie secretă a Guvernului Canadei, potrivit dezvăluirilor făcute de WikiLeaks

John Podesta, managerul campaniei, a primit un email-uri de la un bărbat care susţinea că lucrează în serviciul unui organizaţii secrete a Guvernului Canadian, care cerea o mai mare cooperare sau „toţi vom putea muri în decursul următorilor 20 de ani.” Autorul acestuia s-a autointitulat Ken Coffin şi susţinea că mişcarea Polului Nord Magnetic va putea genera dispariţia oamenilor de pe Pământ. Bărbatul, care pretindea că este din Edmonton, Alberta, Canada, a afirmat: „Reprezint o organizaţie canadiană secretă care se aseamănă cu DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency), dar care lucrează cu guvernul pentru o creştere a afacerilor. ” Mai mult, aceasta a afirmat că agenţia are interese crescute în ceea ce priveşte contribuţia în faţa unei dezvoltări pozitive a umanităţii. „Noi credem că putem să facem lumea mai bună, mai fericită şi dominată de principiul păcii. Dar nu puteam face asta atâta timp cât  ne aflăm în faţa unui pericol de extincţie în masă. Acum, când Polul Nord magnetic se îndreaptă spre Ecuator, avem nevoie de ajutor. Polul Nord Magnetic se află, acum, deasupra Siberiei,  în 10 ani se va afla deasupra Mării Negre, iar în 20 deasupra Indoneziei.”

Mailul care, cel mai probabil, a fost o farsă, a mers mai departe şi a pretins chiar că Guvernul Statelor Unite a încheiat o înţelegere secretă cu o rasă superioară de extratereştri. Mai mult, a fost curios să afle dacă NASA transmite Agenţiei Spaţiale Canadiene informaţii greşite în ceea ce priveşte aceste evenimente.

„Avem nevoie de o dezvăluire completă cu privire la toate contactele cu extratereştrii  şi la toate înţelegerile pe care SUA le-au făcut cu aceştia. Probabil că noi vom fi hrană, forţă de muncă sau generatoare de energie pentru populaţiile extraterestre. Acum, tot ceea ce vreau să ştiu este dacă vom fi implicaţi în aceste evenimente sau vom fi daţi la o parte,” a mai scris acesta.

WikiLeaks a interceptat e-mailurile lui John David Podesta, care înainte să fie managerul campaniei lui Hillary Clinton, a fost şef al statului major în mandatul lui Bill Clinton şi consilier în mandatul lui Obama.

Interceptarea poştei electronice a lui Podesta de către WikiLeaks a condus la investigaţiile FBI împotriva lui Hillary Clinton, care au cântărit în rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA.

Sursa: Express

Citeşte şi:

5 conspiraţii din istorie care s-au dovedit a fi adevărate. Cea mai GRAVĂ a avut loc în SUA – FOTO+VIDEO

TOP 10 Cele mai mari conspiratii din toate timpurile

5 conspiraţii care au marcat istoria lumii antice. Cine ar fi fost în realitate Moise? – FOTO

6 conspiraţii politice celebre. Răzbunarea unora dintre cei vizaţi a fost cruntă – VIDEO + FOTO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase