Home » D:News » ,,Lumea se va sfârşi luna aceasta.” Afirmaţiile bizare ale unei programatoare despre APOCALIPSĂ: ”Cei 6.000 de ani de păcate de pe Pământ se vor termina”

,,Lumea se va sfârşi luna aceasta.” Afirmaţiile bizare ale unei programatoare despre APOCALIPSĂ: ”Cei 6.000 de ani de păcate de pe Pământ se vor termina”

,,Lumea se va sfârşi luna aceasta.” Afirmaţiile bizare ale unei programatoare despre APOCALIPSĂ: ”Cei 6.000 de ani de păcate de pe Pământ se vor termina”
Publicat: 07.12.2016
O nouă teorie a conspiraţie susţine că Iisus se va întoarce pe Pământ luna aceasta, ghidându-şi supuşii către Rai şi lăsând planeta sterilă pentru 1.000 de ani.

Nora Roth, o programatoare creştină, afirmă că a realizat calcule complexe care sugerează că apocalipsa se va produce la sfârşitul anului 2016. În acel moment ,,neprihănirea veşnică va apărea,” iar Pământul va fi ,,lăsat să respire” timp de un mileniu. 

Afirmaţiile au apărut pe site-ul MarkBeast într-o postare numită ,,2016, momentul sfârşitului”. Roth afirmă că: ,,La sfârşitul lui 2016 cei 6.000 de ani de păcate de pe Pământ se vor termina, iar izbăvirea veşnică  îşi va face loc. Iisus va veni din nou pentru a-şi lua oamenii în rai”. 

Calculele realizate de Ruth se bazează pe un fragment din cartea biblică a lui Daniel care spune povestea evreilor forţaţi să se mute în Babilon. În poveste, Gabriel spune că şaptezeci de şeptari sunt necesari pentru a se termina păcatele”. Roth consideră că ,,şeptarii” reprezintă un ciclu, adică o unitate temporală. În Biblie este afirmat faptul că Dumnezeu a creat lumea în şase zile, iar în a şaptea s-a odihnit. Pe scală largă, Roth spune că Dumnezeu ,,le-a spus copiilor din Israel să planteze şi să îngrijească pământul timp de şase ani, iar în al şaptelea să-l lase să se odihnească”.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase