Home » D:News » Ce scriu adolescenţii de azi în social media. Topul postărilor din 2016

Ce scriu adolescenţii de azi în social media. Topul postărilor din 2016

Ce scriu adolescenţii de azi în social media. Topul postărilor din 2016
Publicat: 14.12.2016
Adolescenţii trăiesc în universul virtual. Pe Twitter postează cu entuziasm şi curaj despre viaţa lor de zi cu zi.
O retrospectivă a postărilor virale îţi arată ce face generaţia vremurilor digitale, urbanii, copii cu imaginaţie vie, cu smartphone şi căşti pe urechi.Te-ai întrebat cum percep ei lumea?
 
Adolescentul american Riley Leff îşi închipuie pe Twitter cum va fi anul 3000. Scenariu fantastic: „Dacă vă gândiţi că 2016 a fost un an oribil, atunci veţi fi foarte dezamăgiţi în anul 3000 când nimic nu se va fi schimbat, doar că oamenii vor putea trăi sub apă”, scrie Leff.
 
Rebecca distribuie pe Twitter un mesaj bizar trimis pe mail elevilor de profesorii din şcoala unde învaţă: Profesorii le-au transmis că nu este lumină în şcoală şi că trebuie să aducă lanterne. Aveau test. Însă sunt permise doar lanterne simplu. Nu lanterna smartphone-ului.
 
Shannen Miralles povesteşte o întâmplare amuzantă: I-a trimis tatălui său o fotografie şi un mesaj. „Uite tata, îţi mânânc tortul”. Când s-a întors acasă, a văzut că tatăl pusese lacăt frigiderului.
 
Un tănăr scrie tot pe Twitter despre o întâmplare grozavă: „Voiam să fotografiez un raton, dar mi-am luat telefonul şi a fugit”
 
Iată topul cu 100 de postări în social media ale adolescenţilor prezentat de buzzfeed.com
 
Sursa: Mediafax
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase