Home » D:News » Carrie Fisher a finalizat filmările pentru următorul film „Star Wars” înainte de a muri

Carrie Fisher a finalizat filmările pentru următorul film „Star Wars” înainte de a muri

Carrie Fisher a finalizat filmările pentru următorul film „Star Wars” înainte de a muri
Publicat: 29.12.2016
Actriţa Carrie Fisher, care a murit marţi la vârsta de 60 de ani, avea mai multe proiecte în desfăşurare în industria cinematografică şi în producţii de televiziune.Cel mai important dintre ele este rolul Prinţesei Leia în franciza Star Wars,în cel de-al optulea episod al seriei,informează Variety.
Cel de-al optulea film din serie, în care Fisher o interpretează pe Prinţesa Leia Organa, a fost finalizat în iulie şi este, în prezent, în faza de post-producţie.
 
Surse citate de revista Variety afirmă că scenele din sequel în care apare Fisher au fost finalizate în iulie. Astfel, Disney şi Lucasfilm, producătorii seriei Star Wars, nu vor fi nevoiţi să abordeze moartea lui Fisher până când încep filmările pentru episodul nouă al seriei, în 2018.
 
Producătorii plănuiseră ca Prinţesa Leia să apară şi în episodul nouă din franciza Star Wars
 
În afară de rolul din Star Wars, printre multele proiecte ale actriţei Carrie Fisher, se număra şi un rol recurent pe care îl juca în serialul de comedie „Catastrophe”, produs de Amazon şi Channel 4.
 
În serial, Carrie Fisher interpreta rolul mamei sarcastice a personajului interpretat de Rob Delaney. Sezonul al treilea al serialului este programat pentru începutul anului viitor. Fisher se întorcea de pe platourile de filmare pentru acest serial de comedie, situate în Londra, în momentul în care a suferit atacul de cord la bordul avionului, pe 23 decembrie.
 
Filmările pentru al treilea sezon din „Catastrophe”, care va fi difuzat în primăvară, s-au încheiat. Fisher apare într-unul dintre cele şase episoade ale sezonului. Show-ul va avea şi un al patrulea sezon, potrivit producătorilor. Nu există nicio informaţie cu privire la modul în care producătorii se va ocupa de personajul lui Fisher în sezoanele viitoare.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax
 
Vă recomandăm să citiţi şi urmtăoarele articole:
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase