Home » D:News » Un câine a salvat viaţa stăpânului său după ce bărbatul a căzut pe gheaţă, şi-a fracturat gâtul şi a petrecut 20 de ore în frig

Un câine a salvat viaţa stăpânului său după ce bărbatul a căzut pe gheaţă, şi-a fracturat gâtul şi a petrecut 20 de ore în frig

Publicat: 18.01.2017
Gestul său poate fi descris ca un act eroic, un golden retriever a reuşit să-i salveze viaţa stăpânului său după ce a căzut pe gheaţă şi şi-a fracturat gâtul.

În noaptea de Revelion, Bob, un bărbat de 64 de ani din Petoskey, Michigan, a decis să iasă afară pentru a aduce lemne pentru foc. Îmbrăcat doar într-o bluză, o pereche de pantaloni şi papuci în picioare, bărbatul a alunecat pe gheaţă şi din cauza loviturii nu a mai putut să se mişte, notează Oddity Central.

Bărbatul a început să strige după ajutor, dar casa vecinului său se afla la aproape jumătate de kilometru depărtare, la aceea oră nefiind cineva care ar fi putut să-l ajute. Din fericire, câinele său în vârstă de cinci ani a venit să-l ajute. 

Sursa: Arhivă personală

,,Am ţipat după ajutor, dar vecinul se afla la o distanţă mare de casa mea. Până dimineaţă mi-am pierdut vocea aproape total, dar Kelsey (câinele) nu a încetat să latre. A lătrat după ajutor şi nu a plecat de lângă mine, mi-a ţinut de cald şi m-a ţinut treaz,” spune Bob. 

Bărbatul a rămas paralizat în zăpadă pentru aproximativ 20 de ore la o temperatură de -4 grade Celsius. Kelsey a făcut tot posibilul ca bărbatul să rămână în viaţă, inclusiv s-a aşezat pe pieptul lui pentru a-i ţine de cald. După 19 ore, Bob şi-a pierdut cunoştinţa, dar Kelsey a continuat să latre şi să urle după ajutor. 

Sursa: Arhivă personală

În ciuda eforturilor câinelui, Bob ar fi îngheţat în zăpadă dacă vecinul său Rick nu ar fi auzit urletele disperate ale câinelui. Bărbatul a fost găsit la 6: 30 p.m.  în ziua anului nou şi a fost dus la spital. Leziunile la coloană pot rezulta în paralizie permanentă, dar Bob a avut noroc, înainte de operaţie acesta a fost avertizat că s-ar putea să nu mai poată meargă, dar în dimineaţa următoare acesta a reuşit să-şi mişte braţele şi picioarele. 

Bob şi Kelsey sunt de nedespărţit, ei rămân împreună chiar şi atunci când bărbatul merge la cumpărături.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase