Home » D:News » Într-o localitate din Slovenia s-a deszăpezit cu o sare specială. Toţi câinii au ”înnebunit”

Într-o localitate din Slovenia s-a deszăpezit cu o sare specială. Toţi câinii au ”înnebunit”

Într-o localitate din Slovenia s-a deszăpezit cu o sare specială. Toţi câinii au ”înnebunit”
Publicat: 23.01.2017
Străzile din Sezana, din apropiere de graniţa cu Italia, au răspândit un miros care i-a înnebunit pe câinii scoşi la plimbare.

O comună din Slovenia a presărat din greşeală pe străzi sare, care în prealabil fusese folosită la o fabrică locală de mezeluri, fapt ce i-a înnebunit pe câinii scoşi la plimbare de stăpânii lor, transmite Rador.

Sarea folosită la deszăpezirea străzilor în micul orăşel Sezana de 13.000 de locuitori fusese anterior utilizată la o fabrică de mezeluri. Mixtura cu gust de jambon, ‘servită’ pe străzile acoperite de zăpadă, a făcut deliciul câinilor din micul burg sloven, potrivit ziarului local „Primorske Novice”.

Străzile din Sezana, din apropiere de graniţa cu Italia, au răspândit un miros care i-a înnebunit pe câinii scoşi la plimbare de stăpânii lor, mai ales că din zăpada topită ici şi colo mai apărea câte o bucăţică de şuncă.

O angajată a municipalităţii a declarat ziarului că sarea provenită de la fabrica de mezeluri a rămas mulţi ani în magazia firmei de deszăpezire, care a uitat de provenienţa ei până la venirea acestei ierni deosebit de vitrege.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase