Home » D:News » ”Dezbrăcaţi-vă şi haideţi la stagiu”. Modul inedit prin care o centrală nucleară din Cehia a căutat stagiare – FOTO

”Dezbrăcaţi-vă şi haideţi la stagiu”. Modul inedit prin care o centrală nucleară din Cehia a căutat stagiare – FOTO

Publicat: 28.06.2017
O centrală nucleară din Cehia a decis că un concurs de bikini ar fi o modalitate bună de a-şi alege următoarea rundă de stagiari. Utilizatorii Facebook au fost rugaţi să evalueze absolventele de şcoală care s-au pozat în interiorul unui turn de răcire, scrie dw.com.

Conglomeratul de producere a energiei electrice CEZ, a făcut o şedinţă foto cu 10 absolvente de liceu îmbrăcate sumar, într-un turn de răcire al centralei nucleare Temelin, închis pentru întreţinere, informează Mediafax.

Apoi le-a cerut utilizatorilor Facebook să voteze pentru favorita lor, cea mai populară absolventă câştigând un stagiu de 14 zile la uzină.

Într-un comunicat de presă, CEZ a comparat şedinţa foto cu programele sale anterioare de îmbogăţire culturală, cum ar fi găzduirea filarmonicii Bohemian la uzina din Boemia de Sud. Comunicatul menţiona faptul că experienţa a fost foarte bine primită de fete, care au fost obligate să poarte căşti de protecţie şi încălţăminte adecvată.

Cu toate acestea, concursul nu a fost bine primit de cetăţeni, care au reacţionat negativ pe reţelele de socializare.

„Dezbrăcaţi-vă şi haideţi la stagiu – acest lucru nu poate fi ceva serios, este degradant, dezgustător şi primitiv”, a comentat un utilizator de internet.

Cite;te continuarea în Mediafax.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase