Home » D:News » Ce este un Xennial? Tot ce trebuie să ştie persoanele născute între 1977 şi 1983

Ce este un Xennial? Tot ce trebuie să ştie persoanele născute între 1977 şi 1983

Ce este un Xennial? Tot ce trebuie să ştie persoanele născute între 1977 şi 1983
Publicat: 29.06.2017
Milenniali sunt persoanele născute între 1980 şi 2000. Însă, în prezent, a a părut o un nou termen ce denumeşte persoanele născute între 1977 şi 1983. Fiecare generaţie având diferite trăsături.

În general, Milennialii sunt consideraţi persoane narcisite şi orgolioşi. Însă persoanele mai în vârstă care au crescut fără internet sau smartphone-uri au primit o denumire diferită, cea de Xennial, informează Inverse

În general, persoanele aparţinând perioadei Xennial nu sunt apatice sau cinice precum generaţia X, dar nu sunt nici la fel de optimiste precum Milenniali, despre care se spune că îşi supraestimează potenţialul pentru că au fost crescuţi să creadă că sunt ,,speciali”. Xenniali se află între cele două extreme. 

Deşi persoanele din această perioadă pot utiliza cu uşurinţă tehnologiile digitale din prezent nu sunt la fel de legaţi permanent de acestea. Din punct de vedere economic, Xenniali au trecut prin două perioade, precum  cea a raţionalizării alimentelor din perioada comunistă (1980), dar şi perioada capitalistă de la începutul anilor 2000.  

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase