Home » D:News » Cum poţi câştiga bani în plus: câteva metode simple

Cum poţi câştiga bani în plus: câteva metode simple

Cum poţi câştiga bani în plus: câteva metode simple
Publicat: 29.06.2017
Salariul este sursa principală de venit pentru mulţi dintre noi, însă poate nu suficient pentru stilul de viaţă pe care-l ducem ori pe care îl dorim.

10 idei despre cum să faci bani în plus, potrivit Business Magazin.

1. Vinde obiectele de care nu ai nevoie pe site-urile de anunţuri. Poţi vinde obiecte mici, precum gadgeturi, baterii externe sau mobilă, colecţionabile şi în general vinde obiectele care adună praf în casă.

2. Ai timpi morţi sau vrei să conduci după muncă pentru a face un ban în plus, o soluţie e să devii şofer pentru Uber sau Taxify. Cei care conduc 8 ore pe zi timp de o lună câştigă salarii între 3000 şi 4000 de lei.

3. Dacă ai o cameră în plus, închiriază pe AirBnB. Nu trebuie să faci mare lucru, doar să te asiguri că este curată şi arată bine.

4. Administrează conturi de social media ale unor business-uri mici. Nu toate companiile mici au timp/bani pentru a-şi administra cum trebuie conturile de social media (Facebook, Instagram, Twitter etc) şi ai putea face tu asta în schimbul unei sume.

5. Câştigă bani pe Fiverr. Fiecare dintre noi se pricepe la ceva, unii sunt buni la matematică, alţii la design, iar alţii la contabilitate. Astfel de abilităţi pot fi monetizate pe site-uri precum Fiverr, unde îţi poţi oferi serviciile contracost.

Citiţi continuarea articolului pe businessmagazin.ro

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase