Home » D:News » Cum şi-a câştigat un tânăr de 27 de ani renumele de miliardarul nebun şi cum a reuşit să deţină o avere impresionantă

Cum şi-a câştigat un tânăr de 27 de ani renumele de miliardarul nebun şi cum a reuşit să deţină o avere impresionantă

Cum şi-a câştigat un tânăr de 27 de ani renumele de miliardarul nebun şi cum a reuşit să deţină o avere impresionantă
Publicat: 27.07.2017
La vârsta de 27 de ani, Nick Woodman se putea deja lăuda cu 2 start-up-uri ratate şi milioane de dolari primite de la investitori şi pierdute pe parcurs, scrie BusinessMagazin.ro.

Tânărul antreprenor a decis să plece pentru o mai lungă perioadă de timp în Australia şi Indonezia, la surf. Pentru a se putea filma, Woodman a improvizat cu un aparat Kodak şi câteva benzi de cauciuc.

Acesta avea să fie primul prototip de GoPro.

În anii ce au urmat, Nick Woodman a strâns o avere de peste 2,4 miliarde de dolari, a încheiat parteneriate cu atleţi şi companii de top şi a câştigat un premiu Emmy.

Tot în această perioadă, el a luptat cu un proces împotriva companiei, a fost declarat cel mai slab CEO al anului 2016 şi supranumit „miliardarul nebun”.

Woodman a crescut în Silicon Valley, tatăl său fiind un bancher de investiţii care a lucrat la achiziţia Taco Bell de către Pepsi. În liceu, el a vândut tricou pentru a câştiga bani, iar apoi a urmat cursurile Universităţii San Diego. Acolo, Nicholas Woodman a devenit membrul unei frăţii ce avea casa pe plajă. „Ne trezeam în fiecare dimineaţă şi mergeam la surf”, povesteşte bărbatul. „Apoi mergeam la cursuri, ne întorceam la casă şi mergeam iar la plajă.”

Citeşte continuarea pe Business Magazin.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase