Home » D:News » ”Curs de exorcizare”, organizat la Vatican. Din ce în ce mai mulţi oameni sunt posedaţi, conform acestora

”Curs de exorcizare”, organizat la Vatican. Din ce în ce mai mulţi oameni sunt posedaţi, conform acestora

”Curs de exorcizare”, organizat la Vatican. Din ce în ce mai mulţi oameni sunt posedaţi, conform acestora
Publicat: 28.02.2018
Vaticanul a anunţat de curând că organizează un „curs de exorcizare”, motivând că din ce în ce mai mulţi oameni sunt posedaţi.

Benigno Palilla, preot sicilian şi exorcist, a spus pentru Radio Vatican că anual în Italia se înregistrează aproximativ 500.000 de presupuse cazuri de posedare de către diavol, drept pentru care şi cererea de exorcişti s-a triplat, scrie Gândul.

Palilla consideră că sporirea activităţii demonice apare odată cu numărul tot mai mare de oameni care apelează la serviciile ghicitorilor şi cititorilor în cărţi de tarot. Aceste practici „deschid uşa către diavol şi către posedare”, a explicat acesta. În acelaşi timp, acesta a adăugat că multe cazuri de posedare au legătură cu probleme psihologice sau spirituale, nu cu diavolul.

Într-adevăr, în ultimii ani oamenii care caută serviciile astrologilor sunt din ce în ce mai mulţi, organizaţia Codacons avertizând chiar că un sfert dintre italieni merg regulat la astfel de practici.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase