Home » D:News » O autostradă din Polonia a fost blocată de 12 tone de ciocolată lichidă

O autostradă din Polonia a fost blocată de 12 tone de ciocolată lichidă

O autostradă din Polonia a fost blocată de 12 tone de ciocolată lichidă
Publicat: 11.05.2018
Şoferii care au circulat miercuri pe autostrada A2 care duce către Varşovia, capitala Poloniei, au rămas blocaţi în trafic câteva ore din cauza unui obstacol neobişnuit: tone de ciocolată lichidă erau întinse pe carosabil.

O cisternă care transporta 12 tone de ciocolată lichidă s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe austrostradă, acoperind carosabilul pe ambele sensuri. Lichidul dulce maroniu s-a răspândit rapid şi s-a întărit, fiind întins, înainte ca autostrada să fie închisă, de roţile maşinilor care au lăsat dâre de mai mulţi kilometri, potrivit Atlas Obscura.

În timp ce şoferul a fost dus la spital cu o mână ruptă, pompierii s-au chinuit să îndepărteze de pe carosabil cele 12 tone de ciocolată lichidă.

Un reprezentat al pompierilor a afirmat că distrugerea stratului dulce-amărui a fost mai grea decât eliminarea zăpezii care face probleme majore iarna în Polonia. După ce au discutat cu producătorul de ciocolată, pompierii au folosit apă cu presiune pentru a topi stratul, dar şi un buldozer pentru răzuire.

Nu se ştie de ce cisterna plină cu ciocolată caldă a lovit barierele de pe autostrada A2 şi s-a răsturnat.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase