Home » D:News » Top 5 lucruri pe care le poţi face la mare când plouă

Top 5 lucruri pe care le poţi face la mare când plouă

Top 5 lucruri pe care le poţi face la mare când plouă
Publicat: 29.06.2018
În concediul petrecut la mare, ţi se poate întâmpla să te trezeşti dimineaţa şi să constaţi că afară plouă puternic sau că pur şi simplu vremea este mohorâtă, iar soarele se lasă aşteptat. Ştim, nu este ceea ce ţi-ai dorit, însă o zi ploioasă nu ar trebui să te încurce într-atât încât să stai în camera de hotel cu telecomanda în mână, aşteptând să apară soarele dintre nori.
Dimpotrivă! Te poţi relaxa la un SPA, poţi să experimentezi un nou restaurant şi, de ce nu, poţi vizita cele mai interesante monumente istorice din Constanţa, ca în cazul Moscheii Carol I.
 
Aşadar, ţi-am pregătit câteva propuneri de petrecere a timpului liber atunci când te afli la mare, iar condiţiile meteo sunt ceva mai neprietenoase:
 
1.  Insula Ovidiu
 
Te-ai gândit cum ar fi să locuieşti, măcar pentru un weekend, pe o insulă? Insula Ovidiu, amplasata pe Lacul Siutghiol la 5000m de malul statiunii Mamaia si 500 m de cel al orasului Ovidiu, este unul dintre cele mai inedite locuri ale litoralului romanesc, fiind singurul obiectiv turistic care functioneaza pe o insula. Este singurul obiectiv de la noi din ţară care se află pe o insulă naturală, pe care oamenii locului au transformat-o de-a lungul timpului într-un punct de atracţie pentru turişti. În oaza de linişte de pe insulă vei găsi un restaurant cu specific tradiţional, spaţii de cazare, dar şi locuri de joacă special amenajate pentru copii. 
 
2. Moscheea Carol I
 
Nu trebuie să ratezi Moscheea Carol I,  un monument care se impune printre clădirile din centrul vechi al oraşului. Dincolo de încărcătura istorică din jurul acestui monument, în vârful minaretului se află un balcon care îţi oferă o privelişte minunata asupra portului Tomis. 
 
Continuarea pe One.ro
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase