Home » D:News » Mai mulţi pescăruşi au fost găsiţi beţi pe plajele din Marea Britanie

Mai mulţi pescăruşi au fost găsiţi beţi pe plajele din Marea Britanie

Mai mulţi pescăruşi au fost găsiţi beţi pe plajele din Marea Britanie
Publicat: 10.07.2018
Zeci de pescăruşi beţi au fost descoperiţi pe plajele din sud-vestul Marii Britanii. Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals a declarat că unii pescăruşi au murit, în timp ce alţii se află într-o „stare extrem de gravă”.

„Păsările par dezorientate şi confuze şi se chinuie să stea”, a explicat veterinarul din cadrul RSPCA, David Couper. „Am înregistrat unele imagini cu unul dintre pescăruşi în timp ce se clatină şi îşi pierde echilibrul precum un om care a consumat prea mult alcool”, a adăugat el. 

Conform FoxNews, unul dintre pescăruşi a vomitat pe pompierii care au venit să-l salveze după ce a căzut de pe un acoperiş din Lyme Regis. Una dintre teorii este că pescăruşii au băut berea rămasă în paharele lăsate de oameni pe plaje. De asemenea, specialiştii în animale sugerază că aceştia s-ar fi putut hrăni cu reziduurile fabricării berii. 

Ofiţerul Jo Daniel, din cadrul RSPCA, a declarat că, iniţial, pescăruşii păreau că au botulism. Însă majoritatea păsărilor şi-au revenit după ce au vomitat. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase