Home » D:News » Planul incredibil al unui miliardar australian: vrea să cloneze dinozauri!

Planul incredibil al unui miliardar australian: vrea să cloneze dinozauri!

Planul incredibil al unui miliardar australian: vrea să cloneze dinozauri!
Publicat: 02.08.2012
Ideea de a clona dinozauri şi a-i elibera apoi într-un parc special asemănător, celui din seria Jurassic Park, are putea fi considerată în cel mai bun caz nerealistă, dacă nu ar fi implicat şi un personaj de mare anvergură - magnatul australian Clive Palme. Controversatul miliardar a anunţat că intenţionează să investească orice sumă necesară pentru a ne putea bucura de re-crearea primului dinozaur clonat din istorie.

Cu toate că intenţiile sale par a face parte dintr-un plan pe cât de excentric, pe atât de irealizabil, Clive Palmer a demarat deja o serie de discuţii aprofundate pe această temă cu echipa de oameni de ştiinţă care a reuşit clonarea lui Dolly, celebra oaie care a fost primul animal clonat. Se zvoneşte că miliardarul ar avea intenţia să amenajeze parcul pentru dinozauri în cadrul proprietăţii sale Palmer Ressort din Coolum, Sunshine Coast, Australia.

Alte zvonuri – neconfirmate deocamdată de Clive Palmer – spun că acesta mai intenţionează să construiască un hotel de 20 etaje, precum şi o roată gigantică asemănătoare celebrei London Eye.
Cu toate că miliardarul nu a comentat oficial pe marginea deciziilor sale, Mark Jamieson, primarul din Sunshine Coast, a declarat că planurile lui Palmer sunt foarte serioase. Intenţiile miliardarului australian vizează şi Orientul Mijlociu, dar Clive Palmer nu a răspuns, deocamdată, speculaţiilor referitoare la aceste intenţii sau la clonarea dinozaurilor.

Referitor la aceste subiecte „fierbinţi”, un purtător de cuvânt a declarat că Palmer va susţine o conferinţă de presă pe data de 3 august, anul curent, la Brisbane. Clive Palmer este un magnat cu afaceri în domeniul mineritului australian şi al turismului.

Sursa: Sunshinecoastdaily.com

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase