Home » Lumea digitală » Tesla lansează accesorii pentru smartphone. Ce componente vor putea fi disponibile

Tesla lansează accesorii pentru smartphone. Ce componente vor putea fi disponibile

Tesla lansează accesorii pentru smartphone. Ce componente vor putea fi disponibile
Publicat: 26.11.2017
Compania Tesla, condusă de Elon Musk, este cunoscută în special pentru maşinile sale electrice şi mai nou pentru acumulatoare şi panouri solare pentru alimentarea caselor.

Odată cu anunţul noilor vehicule Tesla Semi, un cap tractor pentru transporturi de mare tonaj, şi un nou Tesla Roadster, care va fi cea mai rapidă maşină de serie din lume, fanii acestui brand au posibilitatea să cumpere şi două nou produse : o baterie externă pentru încărcarea smartphone-urilor şi un încărcător de birou.

Noua baterie Tesla Powerbank se remarcă în special prin designul său, inspirat de monumentul „Supercharger” din studioul Tesla Design. De-o parte şi de alta, bateria Tesla ascunde cele două mufe de încărcare: Lightning în stânga, pentru utilizatorii de dispozitive cu iOS, şi micro-USB în dreapta, pentru utilizatorii de Android cu telefoane de acum doi ani. Se pare că o mufă Type-C, care este populară printre posesorii de Android, nu a fost integrată pe noua baterie. Din punct de vedere hardware, bateria Tesla Powerbank pare să fie bazat pe o baterie cu o singură celulă de 3.350 mAh, iar un LED indică capacitatea acestuia.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase