Home » Lumea digitală » Bitdefender prezintă la un târg de tehnologie din Las Vegas un dispozitiv de securitate produs în România

Bitdefender prezintă la un târg de tehnologie din Las Vegas un dispozitiv de securitate produs în România

Bitdefender prezintă la un târg de tehnologie din Las Vegas un dispozitiv de securitate produs în România
Publicat: 10.01.2018
Bitdefender prezintă la târgul de tehnologie CES din Las Vegas cea de-a doua generaţie a Bitdefender BOX, dispozitivul de securitate produs la Satu Mare care protejează gadgeturile inteligente conectate la internet.

Noua generaţie Bitdefender BOX oferă suport pentru dispozitivele Google Home şi Amazon Echo şi le va permite utilizatorilor, printre altele, să folosească comenzi vocale pentru a scana de ameninţări informatice anumite dispozitive sau să întrerupă conexiunea la internet când aceasta nu este necesară, scrie go4it.

BOX va încorpora şi soluţii de asistenţă parentală, care le vor permite părinţilor să asigure siguranţa online a copiilor.

Bitdefender BOX oferă un sistem de protecţie a datelor bazat pe analiza în timp real a traficului de internet şi pe mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra ameninţărilor periculoase şi blochează încercările atacatorilor de a compromite dispozitivele din reţea.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase