Home » Natură » Pisica ”Star Wars” face ravagii pe Internet

Pisica ”Star Wars” face ravagii pe Internet

Publicat: 23.01.2016
Kylo Ren nu este doar cel mai malefic personaj din galaxie.

O fotografie cu o pisică ce seamănă cu personajul malefic din „Star Wars/Trezirea Forţei” face ravagii pe reţelele sociale.

Kylo Ren nu este doar cel mai malefic personaj din galaxie, potrivit ultimului film din seria „Războiul Stelelor”, ci şi o pisică extrem de adorabilă, potrivit CNN.

Kylo este noul nume al animalului (numit cândva Corey) dat spre adopţie vinerea trecută în New Jersey, într-un mesaj pe Facebook.

Sursa foto: Twitter

Poza a strâns mii de like-uri şi distribuiri, iar cei mai mulţi internauţi au constatat că pisica seamănă izbitor cu Adam Driver, care joacă personajul negativ Kylo Ren din pelicula de succes regizată de J.J. Abrams.

Adam Driver

Alţi abonaţi ai reţelelor sociale au scris imediat că „Grumpy Cat” are acum un rival pentru statutul de „pisica favorită a Internetului”.

Pisica a fost în cele din urmă adoptată. Nici nu-i de mirare, era deja o celebritate…
 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase