Home » Natură » Un ALIGATOR de peste 2 metri este animalul de companie al unei femei. Îl cheamă Rambo şi poartă costume – FOTO+VIDEO

Un ALIGATOR de peste 2 metri este animalul de companie al unei femei. Îl cheamă Rambo şi poartă costume – FOTO+VIDEO

Publicat: 18.03.2016
Aligatorul numit Rambo are 15 ani şi este animalul de companie a lu Mary Thorn din Lakeland, Florida.

„Rambo nu a fost niciodată un aligator normal”, a declarat Mary Thorn despre prietenul său din clasa reptilelor.

Mary Thorn din Lakeland, Florida, povesteşte despre Rambo că este singurul supravieţuitor din cei 5 aligatori pe care femeia i-a adoptat.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Aligatorii au fost găsiţi în condiţii mizerabile: un loc strâmt şi întunecat în care au trăit timp de 11 de ani. După salvarea acestor vietăţi, Mary Thorn a adus acasă 5 aligatori.  

Femeia îl ţine pe Rambo acasă şi îl dresează.  El înţelege semnele şi comenzi lingvistice şi îi place să fie îmbrăcat în costume, despre care femeia afirmă că au scopuri practice, deoarece reptila este sensibilă la lumină.

Sursa foto: Mary Thorn/Facebook

Thorn afirmă că a obţinut în 2012 o licenţă pentru a-l păstra pe Rambo în calitate de animal de companie, dar Comisia Piscicolă şi a Lumii Sălbatice din Florida încearcă acum să-i ia aligatorul. Motivul este că aligatorul a crescut mai lung de 2 metri lungime, dimensiune maximă pentru cei care trăiesc pe o suprafaţă mai mică de un hectar (2,5 acri).

Femeia a cerut comisiei să facă o excepţie pentru Rambo din cauza naturii sale neobişnuite şi pentru că ea a obţinut permisul înainte de intrarea în vigoare a legii despre cei 2,5 acri.

„Pentru mine e ca un fiu. El e familia mea. Rambo nu e un aligator normal. El nu a fost niciodată un aligator normal”, afirmă Mary Thorn.

Sursa foto: Mary Thorn/Facebook

Femeia a spus că Rambo este antrenat să-şi ţină gura închisă când în jurul lui sunt oameni şi nu prezintă nici un pericol pentru oameni sau animale.

„El iubeşte copiii, iar când aceştia se apropie el, îşi închide gura foarte strâns astfel încât copiii să nu poată băga degetele lor în gura aligatorului”, explică Thorn.

Pe lângă aligator, femeia mai are acasă şi alte animale.

„El se uită la televizor împreună cu câinii mei. Oamenii se înţeleg cu el, copiii îl iubesc. Unii se opresc şi îşi fac poze cu el”, povesteşte femeia.

Mary Thorn este îngrijorată despre ce i s-ar putea întâmpla lui Rambo într-un adăpost de aligatori.

„O să-l trateze ca pe un aligator normal şi atunci el va muri în câteva săptămâni. Dacă Rambo va fi pus împreună cu alţi aligatori, aceştia îl vor mânca”, afirmă Mary Thorn.

Sursa: UPI

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase