Home » Natură » A găsit o creatură bizară şi a luat-o acasă, fără să ştie despre ce e vorba. Ce era micul animal de fapt

A găsit o creatură bizară şi a luat-o acasă, fără să ştie despre ce e vorba. Ce era micul animal de fapt

Publicat: 24.12.2016
Chiar dacă nu ne dăm seama, uneori putem deveni eroi pentru micii noştri prieteni cu blană.

Uneori, tot ce trebuie să facem este să fim la locul potrivit în momentul potrivit. Următoarea poveste dovedeşte că, dacă îţi deschizi inima către un animal care are nevoie de tine, orice este posibil, chiar şi ceva la care nu te aştepţi deloc.

Jeff Londo, un bărbat din Florida, se plimba prin cartierul său. La un moment dat, acesta a observat o creatură bizară, care avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna. Acesta a luat animalul nou născut aflat afară în soare, fără să bănuiască despre ce animal e vorba. 

Acesta a realizat că probabil creatura a căzut din copac şi a decis să o îngrijească cu orice preţ, chiar dacă nu ştia despre ce animal este vorba. Jeff a numit animalul Biscuiţi, deoarece îi dădea adesea să mănânce firimituri de biscuiţi. 

Pentru că nu ştia cum să-l crească, bărbatul a apelat la mai multe site-uri de tip chat, precum Imgur sau Reedit. De acolo a aflat că micul animăluţ era o veveriţă atipică, fiind de asemenea avertizat că aceasta nu va mai supravieţui mult în lipsa mamei.

După câteva săptămâni, Biscuiţi a crescut, utilizatorii de Reedit descoperind, ca urmare a unor fotografii postate de Jeff, că animăţuţul era o veveriţă zburătoare, nocturnă. şi care în general nu interacţionează cu oamenii.

Jeff a aflat apoi că acest tip de veveriţe se hrănescu cu nuci, seminţe, fructe sau ouă mici şi că petrec cel puţin 2 luni cu mamele lor înainte de a ieşi „în lume”. Aşa că viitorul nu suna foarte bine.

Vezi continuarea în Gândul!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase