Home » Cultură » Michael Keaton ar putea relua rolul Batman după 28 de ani

Michael Keaton ar putea relua rolul Batman după 28 de ani

Michael Keaton ar putea relua rolul Batman după 28 de ani
Sursa foto: Youtube
Publicat: 25.06.2020

Michael Keaton ar putea relua rolul Batman, după 28 de ani. Noul film ar putea fi începutul unei serii. Batman a fost creat acum 81 de ani şi este interpretat în prezent de Robert Pattinson.

Un nou Batman ar putea sosi în curând pe marile ecrane.

Veteranul Michael Keaton, care l-a interpretat în filmele regizate de Tim Burton, este în discuţii pentru a-şi relua rolul, în „The Flash”, de Andy Muschietti.

De ce a renunțat Michael Keaton la Batman în urmă cu 28 de ani

Actorul de 68 de ani a renunţat la personaj acum 28 de ani, după ce Joel Schumacher a fost desemnat ca regizor. Iar, dacă negocierile se vor finaliza, acesta ar putea fi începutul unei serii de filme din universul DC Comics.

Celebru ca actor de comedie, Michael Keaton a fost o alegere surprinzătoare pentru rolul principal din „Batman”, lansat în 1989. Totuşi, producţia s-a dovedit a fi un succes, motiv pentru care Keaton a apărut şi în „Batman Returns”.

Actorul care îl joacă acum pe Batman

Ulterior a încercat să se distanţeze de rol şi chiar s-a autoironizat în filmul „Birdman”, unde a jucat un actor devenit celebru pentru roluri de supereroi.

Partitura i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, informează Mediafax.

În ceea ce priveşte franciza „Batman”, noile filme îl au ca actor principal pe Robert Pattinson, celebru pentru rolul său în seria „Twilight”.

Batman a fost creat în urmă cu 81 de ani şi a mai fost interpretat de actori precum Adam West, George Clooney, Christian Bale şi Ben Affleck.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase