Home » D:News » Compania de producție a lui Steven Spielberg a semnat un acord cu Netflix

Compania de producție a lui Steven Spielberg a semnat un acord cu Netflix

Compania de producție a lui Steven Spielberg a semnat un acord cu Netflix
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 26.06.2021

Steven Spielberg a încheiat un parteneriat cu Netflix, ceea ce reprezintă o lovitură majoră pentru serviciul de streaming, anunță CNN.

Amblin Partners, studioul de producție de film și televiziune condus de regizor, a anunțat un parteneriat cu compania de streaming care va include mai multe lungmetraje noi pe an, potrivit celor două companii.

Anunțul este un semn al dinamicii în schimbare de la Hollywood. Serviciile de streaming, în special Netflix, au crescut până la o importanță majoră în industrie. În același timp, studiourile de film tradiționale precum Disney și compania mamă CNN WarnerMedia au intrat în streaming.

Netflix și Amblin nu precizat durata parteneriatului

Spielberg a regizat unele dintre cele mai îndrăgite și de succes filme din istorie, inclusiv „Jaws”, „Raiders of the Lost Ark” și „Jurassic Park”, potrivit Mediafax.

Steven Spielberg, președintele Amblin, a declarat că „povestea va fi pentru totdeauna în centrul a tot ceea ce facem” și că, atunci când a început să discute despre un parteneriat cu Ted Sarandos, co-CEO și director de conținut al Netflix, „era clar clar că avem o ocazie uimitoare de a spune povești noi împreună și de a ajunge la public în moduri noi.”

Netflix și Amblin nu precizat durata parteneriatului și nici detaliile financiare nu au fost dezvăluite.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase