Home » D:News » Încărcătoare de infanterie vechi, neexplodate, găsite pe un câmp la Crucea de Piatră

Încărcătoare de infanterie vechi, neexplodate, găsite pe un câmp la Crucea de Piatră

Încărcătoare de infanterie vechi, neexplodate, găsite pe un câmp la Crucea de Piatră
Sursa foto: ISU Giurgiu
Publicat: 01.07.2021

Două încărcătoare de infanterie și două obiecte metalice au fost găsite pe un câmp din localitatea Crucea de Piatră, județul Giurgiu, acestea fiind scoase la suprafață în urma ploilor din ultima perioadă.

Potrivit ISU Giurgiu, cele două încărcătoare de infanterie și două obiecte metalice au fost găsite, marți după-amiază, de un localnic, pe un câmp din Crucea de Piatră.

Cel mai probabil, obiectele de infanterie vechi și neexplodate au fost scoase la suprafață în urma ploilor din ultima perioadă.

Ce se va întâmpla cu muniția?

Cel care a văzut elementele de muniție când a trecut prin zonă și-a dat seama că este vorba despre muniție neexplodată și a sunat la 112, potrivit Mediafax.

Echipa pirotehnică a ISU Giurgiu a ridicat muniția și transportat-o în siguranţă, urmând să fie distrusă în poligonul de specialitate.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase