Home » D:News » Bărbat acuzat că a rupt cornul unui căprior de la Grădina Zoo din Hunedoara. Cum și-a explicat gestul?

Bărbat acuzat că a rupt cornul unui căprior de la Grădina Zoo din Hunedoara. Cum și-a explicat gestul?

Bărbat acuzat că a rupt cornul unui căprior de la Grădina Zoo din Hunedoara. Cum și-a explicat gestul?
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 16.11.2021

Un vizitator al Grădinii Zoologice din Hunedoara este acuzat că a rupt cornul unui căprior. Deoarece bărbatul s-a certat cu un angajat, la fața locului a fost trimis un echipaj de Poliție.

Scandalul s-a produs duminică după-amiaza. În jurul orei 15.20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu un vizitator.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au aplanat starea conflictuală și l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că a avut o discuție în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Cum și-a explicat bărbatul fapta?

Bărbatul ar fi devenit recalcitrant și l-ar fi amenințat pe angajatul grădinii zoologice deoarece a fost acuzat că a rupt cornul unui căprior.

Cel acuzat a declarat că nu l-a amenințat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul care a fost găsit la fața locului s-ar fi rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase