Home » D:News » Noul val de infecții COVID din Franța ar putea atinge vârful la sfârșitul lunii iulie

Noul val de infecții COVID din Franța ar putea atinge vârful la sfârșitul lunii iulie

Noul val de infecții COVID din Franța ar putea atinge vârful la sfârșitul lunii iulie
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 03.07.2022

Noul val de infecții COVID-19 din Franța, alimentat de variantele noi ale bolii, ar trebui să atingă punctul culminant spre sfârșitul lunii iulie, a declarat Jean-Francois Delfraissy, principalul consilier științific al guvernului francez.

`Vârful nu este încă aici, acest vârf al infecțiilor va fi probabil pentru sfârșitul lunii iulie”, a declarat Delfraissy pentru postul de radio RTL, conform Reuters.

„Apoi, varianta BA.5 va reapărea, dacă nu va fi depășită de o altă variantă …în toamnă”, a adăugat el.

Franța a raportat noi 124.724 de infecții cu coronavirus în ultimele 24 de ore, față de 77.967 în urmă cu o săptămână, scrie Mediafax.

De asemenea, guvernul francez a recomandat săptămâna aceasta ca oamenii să înceapă să poarte din nou măști de protecție în zonele aglomerate, în special în transportul public, pentru a contracara ultima creștere a numărului de cazuri de COVID.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase