Home » D:News » Revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher ar putea fi dată în judecată

Revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher ar putea fi dată în judecată

Revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher ar putea fi dată în judecată
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 23.04.2023

Familia lui Michael Schumacher plănuiește să dea în judecată o revistă care a publicat un „interviu” generat de inteligența artificială cu fostul pilot de Formula 1, potrivit BBC.

Schumacher, de șapte ori campion de Formula 1, a suferit răni grave la cap într-un accident de schi în decembrie 2013 și de atunci nu a mai fost văzut în public.

Die Aktuelle a publicat o fotografie a unui Schumacher zâmbitor, în vârstă de 54 de ani, pe coperta ultimei ediții, cu titlul „Michael Schumacher, primul interviu”.

Schumacher a fost plasat în comă indusă

În mesajul care însoțește fotografia scrie că „a sunat înșelător de real”.

Familia a confirmat pentru agenția de știri Reuters că are de gând să dea publicația în judecată.

În urma accidentului de schi, Schumacher a fost plasat în comă indusă și a fost dus acasă în septembrie 2014. De atunci, starea sa medicală a fost păstrată în secret de către familia sa.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase