Home » D:News » Ideea trăsnită a unui tânăr de 22 ani! Cum a încercat să spargă un magazin de bijuterii?

Ideea trăsnită a unui tânăr de 22 ani! Cum a încercat să spargă un magazin de bijuterii?

Ideea trăsnită a unui tânăr de 22 ani! Cum a încercat să spargă un magazin de bijuterii?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 21.10.2023

Un bărbat a fost arestat după ce s-a dat drept manechin de vitrină pentru a sparge un magazin de bijuterii din Varșovia, potrivit BBC.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost fotografiat în vitrina unui magazin stând nemișcat și ținând o geantă. Potrivit polițiștilor, angajații și cumpărătorii nu au observat nimic neobișnuit în timp ce bărbatul stătea printre mai multe manechine.

Poliția a anunțat că persoana a vizitat mai multe raioane ale magazinului după închidere. De asemenea, el este acuzat și de un alt furt dintr-un centru comercial. Acolo, tânărul a luat masa la un restaurant și, după ce complexul s-a închis, a intrat într-un magazin de haine.

A încercat să spargă un magazin de bijuterii

El „și-a schimbat hainele cu altele noi”, apoi s-a întors la restaurant pentru o altă masă. În plus, „a luat bani din mai multe case de marcat și a încercat să fure alte articole”.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru trei luni, au anunțat procurorii din Varșovia. Tânărul a fost acuzat de tâlhărie și furt și riscă până la 10 ani de închisoare.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase