Home » D:News » Celebra Alicia Keys a cântat la pian într-o gară din Londra

Celebra Alicia Keys a cântat la pian într-o gară din Londra

Celebra Alicia Keys a cântat la pian într-o gară din Londra
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 12.12.2023

Celebra Alicia Keys a cântat la pian în gara St. Pancras din Londra. Ea i-a surprins pe trecători după ce a adaptat versurile unui hit folosind refrenul „acum ești la Londra!” în loc de „acum ești în New York!”.

Zeci de călători au asistat la concertul inedit. Cântăreața americană, câștigătoare a premiului Grammy a cântat melodia Empire State Of Mind. La cererea publicului, vedeta în vârstă de 42 de ani a mai cântat hiturile ei If I Ain’t Got You și No One, precum și cel mai recent single al ei Lifeline.

Publicul a aplaudat frenetic și apoi numeroase videoclipuri au fost publicate pe rețelele de socializare, potrivit Sky News.

Alicia Keys a cântat la un pian negru Yamaha

„Imaginați-vă că vă urcați într-un lift la StPancrasInt și că o vedeți pe @aliciakeys la pian”, a scris un utilizator pe X.

Cântăreața a cântat la un pian negru Yamaha, care a fost donat gării de Sir Elton John.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase