Home » D:News » Cum a câștigat o femeie 100.000 de dolari în timp ce cumpăra dulciuri pentru copii?

Cum a câștigat o femeie 100.000 de dolari în timp ce cumpăra dulciuri pentru copii?

Cum a câștigat o femeie 100.000 de dolari în timp ce cumpăra dulciuri pentru copii?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 22.12.2023

După o noapte de muncă, o femeie din statul american Virginia a decis să își răsfețe copiii cu gogoși. În timp ce cumpăra dulciurile pentru cei mici, a decis să își încerce norocul cu un bilet de 10 dolari la loto. A câștigat 100.000 de dolari.

Mary Hargis din Lynchburg le-a spus oficialilor Loteriei din Virginia că se îndrepta spre casă după ce a lucrat în tura de noapte atunci când s-a oprit la un magazin pentru a cumpăra dulciuri copiilor ei.

Hargis a cumpărat o cutie de gogoși pentru copii și un bilet la loto de 10 dolari pentru ea. Biletul i-a adus lui Hargis un câștig de 100.000 de dolari.

Cum va folosi femeia banii?

„Pare ireal”, a spus Hargis. „Nici într-un milion de ani nu m-am gândit că astăzi voi încasa un bilet câștigător la loto!”.

Hargis a spus că va folosi banii pentru a-și cumpăra o mașină nouă și pentru a avea grijă de familia ei, potrivit The Flash News.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase