Home » D:News » O nouă pictură murală creată de Banksy în Londra

O nouă pictură murală creată de Banksy în Londra

O nouă pictură murală creată de Banksy în Londra
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 20.03.2024

O pictură stradală stârnește controverse la Londra. Aceasta a apărut pe fațada unei clădiri. Banksy a confirmat că el este autorul.

Pictura murală a apărut peste noapte pe o clădire de lângă Finsbury Park din Londra, potrivit BBC. Aceasta este realizată cu culoare verde în spatele unui copac aflat pe trotuar.

Se pare că artistul a dorit să dea impresia că arborele a înverzit brusc. În imagine apare și o persoană care ține în mână un furtun.

De obicei, Banksy confirmă dacă o operă îi aparține

Informația privind pictura misterioasă a fost transmisă la posturile locale de radio și pe rețelele de socializare. Ulterior, numeroși oameni au venit la fața locului pentru a admira pictura.

De obicei, Banksy confirmă pe pagina web și pe rețelele de socializare dacă o operă îi aparține. La scurt timp după apariția picturii murale, Banksy a confirmat că el este autorul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase