Home » Advertorial » Avantajele cursurilor de engleza online

Avantajele cursurilor de engleza online

Publicat: 26.03.2021
Avantajele cursurilor de engleza online

Incepand din 2020, majoritatea celor care vor sa invete o limba straina sunt nevoiti sa faca asta in mediul digital, in fata unui laptop sau telefon. Desi pandemia de COVID-19 ne-a obligat sa ne mutam in mediul online, acest lucru nu a dus la scaderea calitatii actului de invatamant, ci din contra, a adus multiple alte beneficii pe care le-am descoperit impreuna.

La EdVenture (Road Language Centre), un centru din Bucuresti care organizeaza cursuri de engleza online pentru adulti, am aflat foarte rapid ca online este mai simplu. Sute de cursanti au ales in ultimul an cursurile de engleza online si peste 95% din ei au confirmat ca predarea online este utila si eficienta. Mai jos gasiti cateva exemple de mesaje transmise de cursanti.

Ce spun cursantii care au participat la cursurile de engleza online?
➡️ Desfasurarea acestui curs online a fost binevenita. Nu am pierdut timp cu deplasarea pana la sediu, iar desfasurarea lui a fost facuta din confortul casei mele.

➡️ Din perspectiva conversatiei intre colegi, cursul online este mai bun decat cel in clasa. In clasa vorbeam in perechi toti in acelasi timp si doar cu colegul din stanga sau dreapta.

➡️ Pentru mine, pentru ca am un grad de hipoacuzie, a fost grozav sa invatam online. Am reusit sa aud tot ce spuneau colegii mei si am interactionat cu totii, lucru care m-a bucurat mult.

➡️ Dialogul si interactiunea in camere separate se face foarte eficient, precum si monitorizarea si indrumarea permanenta din partea profesoarei.

Ce este diferit la cursurile de engleza online pe care le organizam?

? Includ foarte multe conversatii – 70% din timp vi-l petreceti vorbind live cu colegii sau cu profesorul;
? Continutul lectiilor este interactiv – folosim un soft care faciliteaza invatarea vizuala rapida;
? Sunt deosebit de eficiente, chiar si online – ne intalnim pe Zoom, dar folosim si alte tools prin care invatarea se face intr-un mod placut, confortabil si sigur.

Va mai spunem inca doua avantaje ale cursurilor de engleza online:

1. Folosim metoda Active Learning, prin care cursantii isi imbunatatesc abilitatile de comunicare intr-un mod interactiv si sunt incurajati sa vorbeasca liber. Pe site-ul nostru puteti citi mai multe despre Active Learning.

2. Cursurile sunt sustinute online (live) de catre profesori dedicati, certificati Cambridge CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults). De-a lungul anilor, ne-am inconjurat de o echipa de oameni pasionati, care isi focalizeaza atentia pe rezultate pozitive si de durata pentru cursanti.

Va invitam sa descoperiti mai multe informatii despre cursurile de engleza organizate de EdVenture (Road Language Centre).

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase