Home » Advertorial » Aproape de parcul Herastrau, aproape de tot!

Aproape de parcul Herastrau, aproape de tot!

Publicat: 31.03.2021

Începem cu o mărturisire: ne dorim mai mult timp liber pentru a petrece momente frumoase alături de familie și prieteni. Atunci când ajungi în punctul maxim de maturitate înțelegi cât este de important să ai timp liber pentru familie și să oferi un mediu sănătos celor dragi. Alegerea unei locuințe pe care o numești “acasă” presupune o analiza minuțioasă atât a spațiului în care urmează să te muți cât și a împrejurimilor în care iți vei petrece mare parte din timp.

Atunci când am ales să dezvoltam Herastrau Parkview am luat în calcul atingerea tuturor obiectivelor pe care un viitor proprietar le visează: siguranța, spații moderne, materiale de cea mai buna calitate, finisaje selecte și, cel mai important, locația – aproape de tot! O investiție în timp înseamnă o viața sănătoasa și oameni fericiți.

De ce alegem Herastrau Parkview ?

Unul dintre avantajele majore ale imobilului este fațada ventilata integral. Fațada ventilata este impermeabila la apa, însa oferă permeabilitate la aer, o buna izolare fonică și termică și se află într-o clasă buna de rezistență la foc. Un alt aspect important, aceasta oferă protecție structurii clădirii asigurând o rezistență în plus, în timp. Aspectul plăcut, curat și foarte modern care încântă vederea, reprezintă un alt avantaj al clădirii cu fațada integral ventilata.

Herastrau Park View este o construcție solida, bine gândita și bine executata, unde împărțirea spațiului s-a făcut cu multa atenție folosindu-se doar carămidă Porotherm. În acest imobil nu sunt pereți de rigips, ceea ce asigura intimitatea ți liniștea mult visată.

Vederea este ampla pe toate laturile imobilului. Peisajul încântă și duce cu gândul la momentele unice pe care le putem petrece în aer liber, pe balcon, admirând răsăritul sau apusul sau, la câțiva pați, pe aleile liniștite ale parcului Herăstrău. În imediata apropiere nu sunt clădiri care obstrucționează priveliștea, etajele superioare oferind posibilitatea de a admira chiar si de la depărtare, clădiri importante precum Casa Presei Libere și Sky Tower.

Locația – aproape de tot!

O viața sănătoasă înseamnă mult sport; avantajul amplasării acestui imobil în apropierea terenurilor de tenis, a sporturilor nautice organizate pe lacul Herăstrău, dar și posibilitatea de a te plimba cu bicicleta sau alte mijloace de agrement, susține stilul de viața la care aspiram cu toții, indiferent de vârsta.

Vă doriți să ajungeți în cel mai mare centru de business din București sau doar să alegeți din lista de restaurante exclusiviste din zona de nord? Locația perfecta a acestui imobil permite deplasarea chiar și pe jos către destinația dorită.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase