Home » Advertorial » De ce să alegi un frigider cu tehnologie No Frost

De ce să alegi un frigider cu tehnologie No Frost

De ce să alegi un frigider cu tehnologie No Frost
Publicat: 18.05.2021

Frigiderul este un aparat electrocasnic cu o importanță imensă în viața noastră de zi cu zi, iar oferta de frigidere este pe măsură. Dacă vei căuta să îți cumperi un frigider, cel mai probabil oferta foarte variată te va copleși! Vei găsi o mulțime de modele, unul mai atrăgător decât altul, fiecare model în parte prezentând o mulțime de funcții și tehnologii concepute pentru o experiență a utilizării cât mai plăcută.

Cu siguranță ai de unde alege un frigider de top însă important este să faci alegerea potrivită. Ei bine, alegând un frigider cu tehnologie No Frost, îți garantezi în mare măsură o alegere pe care nu o vei regreta mai târziu. Iar pentru a te convinge că merită să investești în achiziționarea unui frigider cu tehnologie No Frost, ți-am pregătit câteva motive care sigur te vor pune pe gânduri:

Ce trebuie să știi despre tehnologia No Frost

Tehnologia No Frost reprezintă poate cea mai de succes tehnologie din domeniul aparatelor frigorifice, dat fiind mai ales numărul foarte mare de beneficii pe care un frigider ce dispune de această tehnologie le oferă. Practic, aceasta te ajută să faci economie de timp și energie în ceea ce privește întreținerea frigiderului.

Pe scurt, tehnologia No Frost previne formarea gheții în frigider, existând multe modele de frigidere cu tehnologie No Frost pentru ambele compartimente, folosind curenți de aer rece cu ajutorul cărora alimentele sunt păstrate în condiții perfecte.

Tehnologia No Frost se bazează pe folosirea unui temporizator, a unei bobine ce se încălzește precum și a unui senzor de temperatură. Astfel, temporizatorul are rolul ca la un anumit interval de timp să pornească bobina ce va topi depunerile de gheață, scurgerile de apă ajungând în compartimentul special conceput în acest sens. Bobina se va opri automat atunci când în interiorul frigiderului se va atinge temperatura de 0 grade Celsius.

Motive pentru a alege un frigider cu tehnologie No Frost

Tehnologia No Frost îți va permite să te bucuri de mai mult confort, dat fiind faptul că nu va trebui să te ocupi de dezghețarea frigiderului, și totodată îți garanta mai multe economii. Frigiderele cu No Frost sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic, având un consum de energie cu mult mai redus spre deosebire de frigiderele clasice.

Un frigider cu No Frost te va ajuta să faci și economie de timp. Iar asta deoarece nu va mai fi necesară dezghețarea frigiderului, o activitate neplăcută care necesită de regulă destul de mult timp.

În plus, alimentele depozitate într-un frigider cu tehnologie No Frost au parte de condiții mult mai bune de depozitare. De aceea, în cazul care optezi pentru achiziționarea unui frigider dotat cu această tehnologie, vei observa foarte rapid faptul că alimentele tale sunt păstrate în condiții mult mai bune.

În cazul frigiderelor cu tehnologie No Frost nu există pierderi de umiditate, iar ventilatorul garantează prospețimea alimentelor pe termen lung.

Mai mult decât atât, frigiderele cu tehnologie No Frost garantează o temperatură constantă în toate zonele frigiderului. Astfel, toate alimentele depozitate în frigider vor beneficia de condiții perfecte pentru o păstrare îndelungată, indiferent de locul în care sunt poziționate. De asemenea, acestea nu se vor mai lipi între ele, așa că îți va fi mai ușor să le găsești atunci când vei avea nevoie de ele.

Îți recomandăm să îți cumperi un frigider de pe Demax.ro cu tehnologie Full No Frost, astfel încât această tehnologie să fie activă nu numai în compartimentul dedicat frigiderului, ci și în cel al congelatorului. Astfel, te vei bucura pe deplin de numeroasele beneficii ale acestei tehnologii minunate.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase