Home » Advertorial » Vezi detalii aici despre pietrele semiprețioase pe care le poți purta în funcție de zodie !

Vezi detalii aici despre pietrele semiprețioase pe care le poți purta în funcție de zodie !

Vezi detalii aici despre pietrele semiprețioase pe care le poți purta în funcție de zodie !
Publicat: 26.05.2021

Astrologia are multe în comun cu pietrele semiprețioase, deoarece ambele se bazează pe faptul că totul este conectat și legat. Un principiu universal, legile care stau la baza vieții noastre și a întregului cosmos, pot fi exprimate în cele mai variate forme. La fel și prin stele și pietre. Anumite minerale și cristale au o similitudine energetică tangibilă, adesea vizibilă, cu proprietățile semnelor zodiacului, pot interacționa cu ele și au un efect de întărire și echilibrare. Dar ce pietre pot fi atribuite semnelor zodiacului ?

În cele ce urmează îți prezentăm o imagine de ansamblu asupra semnelor zodiacale și pietrele care li se potrivesc:

Piatra Berbecului

Semnul de foc Berbec este o explozie de energie și este definit prin rezistența și obstacolele pe care le depășește. Are nevoie de pietre vindecătoare care să-i susțină sau să-și echilibreze forța vieții și să o ghideze în direcția corectă. Piatra principală pentru semnul zodiacal Berbec: jasp roșu.

Piatra Taurului

Taurul are nevoie de pietre care să-l încurajeze pe de o parte și să-i susțină pasiunea și determinarea pe de altă parte. El câștigă sprijin prin tradiții și ritualuri și este orientat în cea mai mare parte spre realitate. Piatra principală pentru semnul zodiacal Taur: chihlimbar portocaliu.

Piatra Gemenilor

Gemenii agili spiritual au nevoie de pietre care să le promoveze și să le susțină intelectul alert și flexibilitatea. Pietrele care subliniază capacitatea lor de a comunica și le oferă structură fără a-i bloca sunt, de asemenea, de un folos special pentru Gemeni. Piatra principală pentru zodia Gemeni: topaz auriu.

Piatra Racului

Racul introvertit are nevoie de pietre vindecătoare care să-i susțină sensibilitatea și emoționalitatea puternică, fără a lăsa neliniștea interioară să devină prea puternică. Mai mult, pietrele sale ar trebui să-i promoveze memoria și căutarea cunoașterii în trecut și să facă aceste cunoștințe utilizabile pentru viitor. Piatra principală pentru semnul zodiacal Rac: cuarț rutilat.

Piatra Leului

Pentru extrovertitul Leu, pietrele care îi întăresc și promovează încrederea în sine și credința în abilitățile sale sunt importante. Pietrele care îi susțin creativitatea și generozitatea îl ajută și pe Leu. Piatra principală pentru zodia Leu: citrinul.

Piatra Fecioarei

Fecioara este zodia cea mai influențată de pietrele vindecătoare, care promovează structura și susțin tendința de interiorizare. Piatra principală pentru zodia Fecioară: serpentin.

Piatră Balanței

Balanța este semnul zodiacal al armoniei, echilibrului și dreptății. Are nevoie de pietre care să-i promoveze simțul dreptății, nevoia de armonie și abilitățile sale diplomatice fără a se nega pe sine. Piatra principală pentru semnul zodiacal Balanță: jad.

Piatra Scorpionului

Scorpionul are nevoie de pietre vindecătoare care să-l susțină în drumul său spre adâncuri, pentru că dacă Scorpionul rămâne prea mult la suprafață și se gândește prea mult la lumea materială, atunci se poate întâmpla să-și folosească cunoștințele nu în bine, ci împotriva semenilor săi. Piatra principală pentru semnul zodiacal Scorpion: turcoaz.

Piatra Săgetătorului

Pietrele vindecătoare ale semnului zodiacal Săgetător sunt puternic legate de căutarea spirituală a acestuia pentru o ordine ideală. Pietrele reflectă entuziasmul Săgetătorului pentru subiecte precum filosofia, psihologia sau alte științe umaniste. Piatra principală pentru semnul zodiacal Săgetător: calcedonie albastru deschis.

Piatra Capricornului

Pietrele care susțin claritatea Capricornului și îi consolidează încrederea în sine sunt deosebit de utile. Capricornii se schimbă de la an la an. În acest context, pietrele își schimbă și culoarea, și focalizarea. Piatra principală pentru semnul zodiacal Capricorn: cristal de munte și ametist.

Piatra Vărsătorului

Vărsătorul are nevoie de pietre care să-i sublinieze personalitatea orbitoare, care să-i întărească creativitatea, individualitatea și sentimentul de comunitate. Piatra principală pentru semnul zodiacal Vărsător: acvamarin.

Piatra Peștilor

Pietrele potrivite pentru Pești ar trebui să promoveze spiritualitatea acestui semn zodiacal. Ar trebui să susțină semnul sensibil în devotamentul său și în profunzimea sa spirituală și să-l aducă în armonie cu sentimentele sale. Altfel Peștii riscă să se piardă prin compasiunea lor puternic pronunțată. Piatra principală pentru semnul zodiacal Pești: turcoaz sau cuarț roz.

Dacă dorești să cumperi brățări sau alte obiecte cu pietrele potrivite zodiei, poți să vezi detalii aici.

Asocierea pietrelor semiprețioase cu astrologia are loc de foarte mult timp. Abordări în acest sens existau deja în antichitate. Asocierea pietrelor cu semnele zodiacale este o întreprindere complexă. 

Ținând cont de ora și locul exact de naștere, îți poți potrivi exact piatră personală cu semnul zodiacal. Cele douăsprezece semne ale zodiacului sunt atribuite a douăsprezece secțiuni de câte 30 de grade fiecare. Aceste secțiuni sunt la rândul lor împărțite în trei decenii de câte zece grade fiecare. Un deceniu durează întotdeauna în jur de zece zile. Deceniile pot fi derivate din influența diferitelor planete asupra acestei perioade, care sunt valabile și astăzi în astrologia modernă. Acest lucru are ca rezultat întotdeauna cel puțin trei pietre prețioase pentru fiecare semn al zodiacului, care simbolizează deceniul respectiv. La nivelul chakrei, primul deceniu corespunde bazei chakrei, al doilea inimii și al treilea capului. Al doilea deceniu, „inima”, în care caracteristicile semnului zodiacal apar în formă cea mai pură, determină în același timp piatră de naștere / piatră principală a tuturor celor născuți sub acest semn.

La fel că stelele și toate celelalte corpuri cerești, pietrele semiprețioase fac parte dintr-o ordine universală. În astrologie, constelațiile afectează anumite zone fizice, mentale și spirituale. Acestea pot fi transferate foarte bine pietrei vindecătoare. Pietrele pot fi atribuite constelațiilor și pot influența astfel și horoscopul individual. Pe de-o parte, pietrele semiprețioase pot consolida energia zodiei, adică susțin constelațiile pozitive în efectul lor asupra noastră.

Dacă dorești să lucrezi la punctele tari și punctele slabe caracteristice zodiei tale cu o piatră potrivită, cel mai bine este să porți un pandantiv sub îmbrăcăminte și la nivelul inimii. Alternativ, poți purta o brățară pe încheietura mâinii drepte sau stângi. Pentru cel mai bun efect, pietrele trebuie curățate în mod regulat, deoarece se murdăresc rapid prin contact direct cu pielea. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase