Home » Advertorial » Analizăm familia de telefoane iPhone 13: pentru cine este fiecare dispozitiv?

Analizăm familia de telefoane iPhone 13: pentru cine este fiecare dispozitiv?

Analizăm familia de telefoane iPhone 13: pentru cine este fiecare dispozitiv?
Credit foto: Vanja Matijevic - Unsplash
Publicat: 11.11.2021

Știi deja ce îți dorești de Moș Crăciun? În ciuda faptului că au mai rămas mai puțin de două luni până la sărbătoarea cu cadouri sub brad, poate fi un moment bun să te gândești la ce ai nevoie și să cumperi cât mai curând posibil. Așa ne spune experții, care ne invită să gândim în avans achizițiile de Crăciun pentru a nu fi victime directe ale crizei semiconductoarelor care amenință să pună capăt stocului unei infinități de produse.

În principal cele legate de sectorul tehnologiei, deoarece diferitele companii nu pot produce nivelul de chip-uri necesar pentru a satisface cererea actuală. De la console de jocuri sau telefoane mobile până la vehicule precum motociclete sau mașini electrice. Din același motiv, și dacă ai deja clar în minte ce vrei, este recomandat să acționezi cât mai curând posibil. Daca te gandesti sa iti cumperi un iPhone, îți spunem tot ce trebuie să știi pentru a opta pentru unul sau altul in functie de nevoile tale.

Pentru cine este iPhone 13 Mini?

Apple a prezentat în urmă cu puțin timp noul iPhone 13. Toate acestea în timpul uneia dintre caracteristicile și fastuoasele sale lansări, în care i-au făcut cunoscuți pe membrii acestei noi familii de smartphone-uri și principalele lor caracteristici. De la simpaticul iPhone 13 Mini la iPhone 13 Pro Max, o bestie cu ecran de 6,7 inchi. Care sunt diferențele dintre ele și cui se adresează fiecare dintre ei?

iPhone 13 Mini, de exemplu, se adresează tuturor celor care prioritizează mobilitatea. Deși anul acesta a fost retrogradat într-un plan secund, după ce iPhone 12 Mini nu a realizat vânzările la care se așteptau de la el, compania din Cupertino a reușit să îmbunătățească fundamentele pentru a-l transforma într-un telefon mobil foarte competent.

Telefonul a reușit să rezolve problemele de baterie ale predecesorului său până la punctul de a oferi cu până la 1,5 ore de autonomie în plus. In acest fel, telefonul rezista intreaga zi fara a fi nevoie sa îl încarci. Smartphone-ul are si o configuratie foto la nivelul celor mai buni de pe piata. Aici trebuie să evidențiem sosirea Cinematic Mode, noul sistem video care ne permite să schimbăm focalizarea în timpul înregistrării video. Din același motiv, și dacă acordați prioritate să luați un telefon ușor pentru a viziona seriale pe dispozitivul dvs., iPhone 13 mini este o opțiune excelentă.

Pentru cine este iPhone 13?

iPhone 13 este telefonul mobil perfect pentru utilizatorii care doresc să se bucure de toate caracteristicile sistemului de operare Apple, dar consideră că Pro Max este prea extravagant atât ca dimensiune, cât și ca preț. Înțelegând că 13 Mini poate fi mic în funcție de persoană și că Pro Max este prea mare, iPhone 13 apare ca alternativa ideală atât ca dimensiune, cât și ca performanță.

Deși nu are detaliile tehnice ale camerei iPhone 13 Pro Max, fără îndoială una dintre camerele anului 2021, iPhone 13 este un telefon impecabil. Un dispozitiv care ne oferă practic toate caracteristicile terminalelor Apple la un preț nu atât de mare ca cel al fraților săi mai mari. În plus, are și iOS 15 și modul Cinematic menționat mai sus, una dintre principalele revendicări ale acestei generații.

Pentru cine este iPhone 13 Pro?

Al treilea telefon mobil din familia Apple se adresează tuturor celor care doresc să se bucure de caracteristicile premium ale iPhone-ului, dar nu sunt dispuși să iasă cu un telefon atât de mare. În timp ce iPhone 13 Pro Max a ieșit la vânzare cu un ecran de 6,7 inchi, fratele său mai mic a făcut același lucru cu un panou de 6,1. O diferență care este mai mult decât evidentă atunci când luăm fiecare dintre aceste dispozitive în mână.

Deși nu are ecranul sau bateria fratelui său mai mare, iPhone 13 Pro are aceleași camere ca și versiunea Pro Max. De asemenea, alte funcții populare, cum ar fi o rată de reîmprospătare de 120 de herți și stocare internă de până la un terra de memorie. Prin urmare, și dacă doriți să vă bucurați practic de toate caracteristicile lui Pro Max, dar nu doriți să utilizați un dispozitiv atât de mare, iPhone 13 Pro este cea mai bună opțiune.

Pentru cine este iPhone 13 Pro Max?

Un dispozitiv care concurează pentru titlul de cel mai bun smartphone de pe piață, care are caracteristici atât de impresionante precum un ecran de 6,7 inchi, astfel încât să poți viziona tot felul de seriale și filme fără a fi nevoie să pornești televizorul. De asemenea, pentru a juca jocuri de tot felul sau pentru a vă bucura de conținut în streaming, deoarece procesorul și bateria ne vor permite să jucăm orice titlu fără teama de a arde dispozitivul.

Dar nu numai atât. Acest telefon mobil se adresează și tuturor acelor persoane care iubesc video și fotografia. Apple a îmbunătățit configurația camerelor sale și este imperial la fiecare test. Pentru a scoate în evidență modul macro al telefonului mobil, capabil să rezolve cele mai complexe scene la un nivel foarte înalt. Pe scurt, iPhone 13 Pro Max se adresează tuturor celor cărora nu le deranjează să-și compromită confortul în schimbul să se bucure de cele mai bune funcții de pe piață.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase