Home » Advertorial » Idei de cadouri utile pentru pasionații de tehnologie

Idei de cadouri utile pentru pasionații de tehnologie

Publicat: 09.12.2021

În ziua de azi, aproape fiecare lucru pe care îl folosim zilnic are o alternativă de înaltă tehnologie. Cauți un cadou pentru un prieten sau un membru al familiei pasionat de gadgeturi? Cele mai recente și mai grozave gadget-uri uimitoare vin adesea cu un preț destul de mare, făcând cadourile tehnice printre cele mai căutate cadouri de pe piață.

Indiferent dacă ai în jur un pasionat de tehnologie sau căsătorit cu unul, cei dragi merită mai mult decât un cadou generic. Da, un cadou atent este de obicei de preferat în locul unei excursii de cumpărături la magazinul de electronice. Am întocmit pentru tine o listă de cadouri pentru pasionații de tehnologie, din care te poți inspira, indiferent de persoana pentru care faci cumpărături, cu obiecte din care poți alege și care ar putea fi potrivite pentru orice buzunar.

1. Boxă portabilă

Boxele portabile Bluetooth sunt ideale pentru călătorii, precum și pentru a găzdui o petrecere sau un grătar cu prietenii. Poți împărtăși muzică bună și petrece timp frumos. Datorită designului său elegant, o boxă Bluetooth poate fi acum folosită și ca ornament pentru a  împodobi casa, pe lângă ascultatul muzicii.

2. Încărcător wireless

Încărcătoarele fără fir, deși mai lente decât încărcătoarele cu cablu, sunt o modalitate convenabilă de a încărca telefonul fără a fi nevoie ca acesta să fie conectat prin fir. Iar încărcătoarele cu suport sunt ideale, deoarece permit folosirea telefonul în timp ce bateria acestuia se încarcă, spre deosebire de plăcuțele orizontale.

3. Brățară fitness

Un tracker de fitness poate ajuta să afli dacă faci destui pași în fiecare zi pentru a fi sănătos. Poate fi folosit pentru calcula dacă dormi suficient, monitorizând numărul de ore pe care le dormi pe noapte, sau pentru a determina ritmul cardiac în repaus. Poate fi folosit astfel și pentru a urmări progresul către obiectivele personale.

4. Baterie externă

Aproape toată lumea s-a confruntat la un moment dat cu „durerea” din momentul când un smartphone se închide din cauza bateriei descărcate. O baterie suplimentară poate fi extrem de utilă dacă persoana pentru care o cumperi călătorește des și pe distanțe lungi. Nu este întotdeauna posibil ca telefonul să fie conectat la o priză.

5. Căști wireless

Fără cablurile enervante care conectează fiecare cască, căștile wireless sunt ideale pentru sport sau pentru a asculta muzică. Sunt perfecte pentru oamenii care trebuie să se miște, dar care nu vor să fie „legați” de nimic.

6. Suport auto pentru telefon

Pentru orice vehicul fără sistem de navigație încorporat, un suport bun pentru telefonul auto este un echipament obligatoriu. Suporturile pentru telefon facilitează efectuarea în siguranță a apelurilor, te ajută să obții indicații pas cu pas și să utilizezi asistentul vocal de pe telefon.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase