Home » Advertorial » 3 moduri de a purta jachete de tranziție pentru bărbați

3 moduri de a purta jachete de tranziție pentru bărbați

3 moduri de a purta jachete de tranziție pentru bărbați
Cum să alegi corect jachetele de tranziție?
Publicat: 16.12.2021

Trăim într-o țară cu clima temperată, adică avem 4 anotimpuri de care ne bucurăm cu drag. Problema este când acestea apar într-o singură zi, așa cum avem cazuri primăvara și toamna în anumite zone din țară.

Pentru că într-o zi de toamnă, de exemplu, poate fi primăvară de dimineață, pentru ca la prânz să fie foarte cald, imediat după amiază să înceapă ploaia și să se scuture frunzele, iar seara să avem nevoie de fular și mănuși admirând fulgii de nea.

Este important să alegi hainele potrivite, dar cum sa faci acest lucru fără să îți iei șifonierul după tine? Cu jacheta potrivită poți să scapi de toate aceste probleme.

Cum să alegi corect jachetele de tranziție?

Jachetele groase nu sunt neapărat cele mai călduroase. Cât de groasă este jacheta nu este criteriul după care să te iei când îți alegi o jachetă călduroasă. Cât de mult confort termic ai cu ceea ce  porți depinde de materialele din care este făcută, de umplutura și căptușeala pe care aceasta le are, dacă este sau nu impermeabilă și anti-vânt , de mărimea acesteia, de accesoriile folosite. Când îți cumperi o jachetă trebuie să fii sigur că mărimea este cea potrivită. Dacă nu îți poți permite timpul de a merge prin magazine la cumpărături, îți poți achiziționa online din magazin Bolf , unde poți consulta ghidul de mărimi. Mărimea potrivită îți asigură un confort sporit. La materiale trebuie să te asiguri că sunt folosite doar din cele mai bune, care să asigure aerisire și căldură în același timp. Vântul și ploaia nu ar trebui să fie o problemă pentru tine, așa că atunci când iei o jachetă verifică la ce grad de umezeala și vânt este rezistentă. Umplutura pentru jachetele de tranziție trebuie să fie eficientă în a asigura confort termic, dar ușoară să nu trebuiască să cari după tine o jachetă grea sau voluminoasă. De asemenea, accesoriile folosite trebuie să fie de calitate. Trebuie să te asiguri că fermoarele funcționează ușor și corect, la fel și capsele sau nasturii.

Cum să porți jachetele de tranziție?

În primul rând poți asorta o jachetă la o ținută casual, cu blugi și tricou, iar aceasta va fi piesa de rezistență care completează ținuta. Încearcă cu niște pantofi sport și va fi alegerea potrivită într-o zi călduroasă de toamnă. O altă variantă ar fi într-o zi friguroasă când o vei lua peste un pulover și vei purta la ea un fular călduros, care nu doar că va avea un plus estetic, dar va ajuta și la confortul termic. Apoi, poți purta aceste jachete primăvara, peste o cămașă cu motive vesele, în ton cu revenirea la viață a naturii. Aceste jachete sunt cea mai potrivită alegere pe care o vei putea face , pentru a te simți și a arăta bine, și pentru a fi pregătit pentru orice surpriză îți rezervă vremea de afară. Cu jacheta de tranziție potrivită, nu are cum să te prindă nepregătit nici un capriciu al vremii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase