Home » Advertorial » Modă feminină atemporală – ce ar trebui să aibă fiecare femeie în garderoba ei?

Modă feminină atemporală – ce ar trebui să aibă fiecare femeie în garderoba ei?

Modă feminină atemporală – ce ar trebui să aibă fiecare femeie în garderoba ei?
Modă feminină atemporală - ce ar trebui să aibă fiecare femeie în garderoba ei?
Publicat: 26.01.2022

De cele mai multe ori achiziționăm piese vestimentare care își pierd valoarea de la un an la altul. Deși pe moment ne aduce bucurie, deseori se întâmplă ca următorul sezon acel tricou sau pantalon să iasă din tendințe, iar noi să rămânem cu încă un articol de îmbrăcăminte în dulap, cu speranța că, în viitor îi vom găsi o întrebuințare.

De aceea, este important ca în garderoba fiecărei femei să se afle câteva piese atemporale, contemporane, care să fie interesante, relevante pentru ținutele din prezent și care pot fi purtate tot timpul anului.

De ce să acorzi atenție și să investești în piese atemporale?

Moda feminină atemporală se bazează în mare pe articole vestimentare ce pot fi integrate în ținute, indiferent de sezon. Aceste articole sunt realizate din materiale naturale și se definesc printr-un stil minimalist, de cele mai multe ori.

Piesele atemporale sunt cele care rezistă în timp, din punct de vedere al calității materialelor și sunt adesea întâlnite în vitrinele magazinelor sau în colecțiile magazinelor online. Answear.ro îți pune la dispoziție piese vestimentare ce vor fi la modă în fiecare sezon, indiferent de tendințele acestuia. Alege pulovere clasice, din bumbac sau tricotate pentru iarnă, simple sau cu imprimeuri, create de branduri de lux, care-ți promit o calitate deosebită. Investind în colecțiile brandurilor ce creează și modele atemporale, te vei bucura de articole cu o viață lungă și în același timp vei învăța să economisești și să fii mai responsabilă.

Care sunt tendințele modei atemporale?

Tendințele modei atemporale se bazează pe articole nemuritoare. Cu siguranță navigând online vei găsi piese din anii ’50 sau anii ’90 care îți vor atrage atenția.

Clasicii pantofi cu toc, cu vârful ușor rotund, negrii sau roșii se numără printre piesele care nu vor dispărea niciodată. Tot în categoria încălțăminte, clasicii adidași albi vor rămâne și ei printre preferații femeilor.

Caută modele de rochii pe answear.ro și vei descoperi acele piese negre, minimaliste, ce pot fi purtate la evenimente formale sau o zi de birou. Modelele cu imprimeuri își vor găsi de fiecare dată un loc printre ținutele zilnice, iar cele tricotate sunt un must în sezonul răcoros.

Cămașa albă sau neagră, în clasicul stil feminin sau tip bărbătesc, se menține printre preferatele femeilor ce adoptă ținute atemporale office sau smart office.

Deși piese simple, fără o notorietate însemnată, tricourile reprezintă piesele de bază în cele mai multe ținute. Modele simple, albe, negre, gri sau colorate, confecționate din materiale de calitate pentru a rezista în timp, sunt și vor rămâne piese confortabile, dar indispensabile în orice situație.

Blugii, articolele ne nelipsit din garderobă, deși își modifică croiul în funcție de tendințe, modelele clasice își vor păstra un loc respectabil pe podiumul pieselor atemporale. Alege jeanși creați de designeri cunoscuți pentru a beneficia de calitățile materialelor durabile, de lux, folosite. Vei regăsi branduri precum Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren sau Karl Lagerfeld pe answear.ro, branduri cunoscute pentru designurile expresive, confortabile, stilate, elegante, dar durabile.

Gecile din denim, albastre, cu nasturi, simple sau îmblănite pentru iarnă, vor fi mereu printre piesele ce reprezintă un must have în garderoba unei femei. Se integrează în orice tip de ținute și sunt preferate în orice anotimp.

Nu trebuie să ai un dulap plin de haine pentru a fi la modă. Câteva piese ce nu-și pierd din valoare, ce nu se deteriorează și se bucură de culori simple și modele minimaliste, sunt de ajuns pentru a-ți crea outfit-uri expresive zilnic.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase