Home » Advertorial » Obține o manichiură impecabilă și rezistentă cu ajutorul ojei semipermanente

Obține o manichiură impecabilă și rezistentă cu ajutorul ojei semipermanente

Obține o manichiură impecabilă și rezistentă cu ajutorul ojei semipermanente
Oja semipermanentă, o salvare pentru fetele moderne
Publicat: 17.02.2022

Oja semipermanentă, după cum sugerează și numele, combină calitățile și funcțiile a două acoperiri simultan. Acesta este gelul care se folosește pentru a construi unghiile și oja care este folosită pentru a colora placa unghiilor.

Produsul a apărut pentru prima dată pe piață acum 10 ani datorită mărcii CND, care a lansat Shellac. Acesta a devenit o inovație în manichiură și a câștigat rapid popularitate atât în ​​rândul cumpărătorilor, cât și în rândul concurenților, iar în timp, conceptul de „shellac” a devenit un cuvânt de uz casnic. Prin urmare, gel lacul este adesea confundat cu shellac, dar nu există nicio diferență între ele în ceea ce privește durabilitatea sau principiile de funcționare. Astăzi, alegerea ojei semipermanente este reprezentată de un număr mare de mărci, fapt pentru care toate femeile îl vor găsi pe cel potrivit. 

Oja semipermanentă este o salvare pentru fetele moderne care literalmente nu au timp pentru o manichiură zilnică. Manichiura efectuată cu acest produs, durează cel puțin o săptămână și uneori chiar o lună, în funcție de caracteristicile individuale ale produsului. Cu toate acestea, mulți cred că gel lacul dăunează plăcii de unghii, dar nu este așa.

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

Avantajele ojei semipermanente

  • Nu își pierde aspectul atractiv pe toată perioada de purtare. Acoperirea este durabilă (până la 4 săptămâni). De asemenea, își păstrează strălucirea.
  • Are proprietăți protectoare. Un strat aplicat protejează unghiile de factorii  nocivi ai mediului. 
  • Este sigur. Acest produs nu conține ingrediente dăunătoare. Dar lacurile convenționale conțin formaldehidă.
  • Nu are un miros înțepător precum lacul obișnuit, fapt pentru care oja semipermanentă o pot folosi chiar și persoanele sensibile la arome.
  • Se aplică foarte ușor și se usucă rapid.

Gel lacurile sunt prezentate într-o paletă largă de nuanțe. Există lacuri monofonice clasice și există cu diverse efecte (ochi de pisică, sclipici etc.). Prin urmare, un specialist în domeniul manichiurei poate întruchipa aproape orice design.

Manichiura cu oja semipermanentă poate fi efectuată atât la salon, cât și acasă, iar tot de ce aveți nevoie este doar o lampă UV sau LED, pentru uscarea produsului.

Datorită ojei semipermanente veți obține o manichiură impecabilă și rezistentă.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase