Home » Advertorial » Deții cărți și viniluri pe care vrei să le vinzi? Apelează la un anticariat!

Deții cărți și viniluri pe care vrei să le vinzi? Apelează la un anticariat!

Publicat: 17.02.2022
Deții cărți și viniluri pe care vrei să le vinzi? Apelează la un anticariat!
Un anticariat îți cumpără discurile de vinil

Anticariatul este locul în care poți descoperi operele importante ale literaturii, dar și lucrări științifice prestigioase, care au condus la modelarea societății de astăzi, precum și muzica perfectă pentru a te relaxa, distra și a-ți crea noi amintiri.

Într-un anticariat găsești comori literare, printre acestea numărându-se chiar și volumele de pe lista ta de dorințe, iar unele anticariate îți pun la dispoziție și discurile de vinil ale formațiilor care au făcut istorie în muzică.

Iată care sunt lucrurile pe care le poți vinde unui anticariat și cum serviciile oferite de acesta te pot ajuta în anumite momente ale vieții:

1. Un anticariat îți cumpără discurile de vinil

Fie că ți-ai făcut ordine în colecția de viniluri și ai găsit un număr mare de discuri de care nu mai ai nevoie, fie că vrei să afli valoarea aceastora, sau te muți și vrei să îți vinzi colecția de viniluri, anticariatul reprezintă alegerea ideală atunci când ai viniluri de vânzare, întrucât acesta îți oferă evaluarea gratuită a colecției tale de viniluri, iar deplasarea și ridicarea discurilor de vinil de la domiciliul tău sunt servicii gratuite. În plus, plata se face pe loc, în numerar, astfel că poți folosi imediat banii obținuți din vânzarea discurilor.

Cum poti contacta echipa anticariatului?

Cu ajutorul tehnologiei poți contacta ușor echipa de achiziții a anticariatului, drept urmare, tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea cumpăr discuri vinil de pe site-ul anticariatului tău preferat, unde vei găsi toate datele de contact: telefon, e-mail, ori adresa sediului unde te poți deplasa pentru a-ți vinde vinilurile, în situația în care ai un număr mai mic de 50 de bucăți. De asemenea, poți trimite pe email poze cu discurile de vinil pe care dorești să le vinzi, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie.

2. Anticariatul cumpără cărțile pe care le-ai citit

Rareori, după ce ai citit o carte vei reveni asupra ei, iar cel mai probabil aceasta va fi ținută în bibliotecă și îți va trezi doar scurte momente de nostalgie în momentul în care o vei zări pe raft. Așadar, un anticariat îți eliberează rafturile bibliotecii de toate acele cărți de care nu ești foarte atașat, de cărțile pe care le-ai citit în copilărie, cărțile pe care le-ai studiat în facultate, inclusiv acele cărți pentru copii, care nu mai sunt potrivite puștilor tăi.

3. Anticariatul îți lichidează biblioteca

Anticariatul dispune de mijoacele necesare pentru achiziționarea chiar și a unui număr mare de viniluri și cărți. Astfel că, dacă vrei să renunți la toate cărțile din bibliotecă, sau chiar la colecția de viniluri, anticariatul poate fi o soluție ideală. Avantajele pe care un anticariat ți le oferă sunt: deplasarea gratuită la domiciliul tău, evaluarea tuturor vinilurilor și cărților, ridicarea acestora, fără niciun cost din partea ta, plata pe loc pentru cărțile și vinilurile vândute.

4. Evaluare corectă pentru cărțile și vinilurile rare

Cărțile rare, cele foarte vechi, dar și vinilurile cu autograf ori în ediție limitată sunt evaluate diferit de către anticarii profesioniști, ținându-se cont de mai multe aspecte: starea cărților sau a vinilurilor, autorul, artistul, anul tipării, respectiv al lansării etc. În funcție de raritatea acestora, se stabilește prețul pe care îl vei primi și este foarte posibil ca unele discuri de vinil sau cărți să fie evaluate la sume importante.

5. Reviste, benzi desenate și hărți

Printre obiectele pe care le poți vinde unui anticariat, pe lângă viniluri și cărți, se numără și revistele, benzile desenate ori hărțile. În funcție de numărul de reviste sau benzi desenate disponibile pentru vânzare, poți stabili o programare cu echipa de achiziții, pentru ca aceștia să se deplaseze gratuit la domiciliul tău. Printre cele mai căutate reviste sunt cele de artă, știință și cele care oferă trucuri și sfaturi utile.

Scapă de stresul cauzat de golirea bibliotecii sau a rafturilor cu viniluri apelând la serviciile prompte ale anticariatului tău preferat. Mutatul și curățenia generală vor fi mult mai simple după ce vei renunța la obiectele care nu-ți mai sunt necesare.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase