Home » Advertorial » (P) Termoșemineul pe lemne – alternativa ieftină la încălzirea pe gaz

(P) Termoșemineul pe lemne – alternativa ieftină la încălzirea pe gaz

(P) Termoșemineul pe lemne – alternativa ieftină la încălzirea pe gaz
Publicat: 19.05.2022

Chiar dacă acum este sezonul preparatelor suculente și a mititeilor care se pregătesc pe un grătar cărbuni încins în grădină alături de familie sau prieteni, nu poți să nu te gândești cu oarecare îngrijorare la viitorul sezon rece și la cât o să mai crească prețul facturilor la gaz.

Dacă acest gând nu-ți dă pace și ești în căutarea unei alternative de încălzire a căminului tău, mult mai accesibilă decât soluțiile clasice pe gaz, acum ai ocazia să combini randamentul unei centrale clasice, cu design-ul fermecător și magia tipice unui șemineu pe lemne.

Așadar, fie că locuiești la casă sau într-un apartament la bloc, poți obține căldura și apa caldă într-un mod în care, va fi și spectaculos, dar și extrem de practic în același timp. Cunoscut în universul soluțiilor alternative de încălzire sub denumirea de termoșemineu, specialiștii Pefoc ne fac cunoștință cu acest model inedit de șemineu tip centrală, care surprinde prin randament și spectaculozitate.

Acest model de mare putere este prevăzut cu un focar performant ce imită ca și stil, un șemineu clasic pe lemne, capabil să încălzească apa menajeră în calorifere sau chiar la nivelul încălzirii montate în pardoseală. De peste două decenii, meșterii sibieni se ocupă de comercializarea unei game variate de termoșeminee de calitate premium, care din punct de vedere al performanțelor, sunt construite să livreze pentru mult timp, căldura de care ai nevoie pentru confortul căminului tău.

Termoșemineul propune o serie de avantaje competitive datorită tehnologiei avansate de fabricare, al designului inovativ și al serpentinei de siguranță, incluse. Probabil cea mai rentabilă soluție termică de pe piața de specialitate vine cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienții care sunt îngrijorați de criza prețurilor tot mai mari cu gazele naturale.

Așa cum am menționat mai devreme, grație tehnologiei avansate și a inovațiilor de fabricare, termoșemineele din stocul propriu ce numără o gamă largă de șeminee, sobe, coșuri de fum și modele premium de grătar pe gaz,  pe lângă opțiunile de siguranță care te țin departe de pericolele incendiilor de locuință și intoxicațiile accidentale cu fum – oferă mai mult confort decât modelele de șeminee pe lemne, prin menținerea unei temperaturi constante în fiecare cameră din locuința ta sau, de ce nu, al spațiului tău comercial.

Evident că timpul de redare a puterii calorice variază și în funcție de anumiți factori, precum: suprafața totală a locuinței, gradul de izolație termică a casei, temperatura de la exterior, înălțimea camerelor, dar și în funcție de pierderile casei sau de clasa energetică în care este încadrată aceasta. Trebuie să menționăm și faptul că, un termoșemineu poate fi legat atât pe circuit propriu, cât și în paralel, cu o altă sursă de încălzire (centrală pe gaz, centrală electrică, panouri solare etc.)

Așadar, dacă îți dorești să te refugiezi în confortul pe care l-ai visat mereu la întoarcerea acasă după o zi de muncă solicitantă, atunci, termoșemineul pe lemne poate fi răspunsul potrivit pentru procurarea căldurii la prețuri mult mai mici decât încălzirea clasică pe gaz!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase